Amanda ryter ifrån
Amanda ryter ifrån på Instagram efter diskussionen om relationen med Erik. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinsondeltagaren ryter ifrån: “Vuxenmobbning”

Robinson 2023 bjuder på intriger och drama men också kärlek. En relation som det har snackats mycket är Amanda och Eriks vänskap. Nu ryter Amanda ifrån.


Robinsonsäsongen är i full gång och deltagarna har i över 20 avsnitt tävlat i pristävlingar och i Robinsontävlingar för att nå sitt stora mål, vinna årets Robinson. I det senaste örådet blev det återigen lag nord som fick ta smällen efter ytterligare en förlust i tävlingen.

Under immunitetstävlingen var det däremot flera som insåg att Amandas och Eriks relation var stark, då Amanda förlorade tävlingen när Erik hade en säker vinst. Deltagaren Dennis, 42, blev besviken när Amanda gav bort vinsten till Erik. 

– Sneaky bastards. Amanda släpper ju direkt liksom och låter Erik ta vinsten. Det var uppenbart, det var skrivet i stjärnorna redan, sa Dennis i programmet. 

Dennis har tröttnat på Amanda och Eriks relation. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Erik och Amandas relation hade börjat reta upp Dennis sedan Amanda kom in i laget. Han uppfattade nämligen det som att Erik var betuttad i henne under programmet. 

Erik om relationen till Amanda

Amanda och Eriks relation har även fått tittarna att undra vad paret betyder för varandra då de blir väldigt nära under säsongen. 

– Jag kan förstå romansdelen, det är kul att folk blir så engagerade i vår relation. Jag har fått otroligt bra repsons och stor respons. Det är svår sak att förklara, jag och Amanda talar dagligen, sa Erik i en intervju med Hänt.

Han berättade senare i intervjun att det inte är några kärlekskänslor mellan Amanda och Erik utan en fin vänskap.

– Det är en vänskaplig relation men den är väldigt nära. Ingen kärlek men mycket kärlek för hennes person. Hon är en fantastisk människa.

Amanda och Erik var immuna under det senaste örådet. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Amanda ryter ifrån på Instagram

Under söndagen publicerade Amanda en bild på Instagram där hon ifrågasätter kommentarerna om hennes relation med Erik. 

I inlägget påpekar hon att denna diskussion hade aldrig varit relevant om han blev så nära vän med en tjej.

"Att vara kille/tjej anses "onormalt" så därför antar alla att det är en romans. Eller att tjejen lurar killen eller vice versa.

Hon fortsätter ifrågasätta problematiken med att vara vän med en kille.

"Men vad är det då med att vilja umgås kille och tjej triggar? Är det så att man sticker ut för mycket likt en spik i ett gärde. Så man bara måste hamras ner...?"

"Eller är det bara vuxenmobbning?"

Amanda blir irriterad på hur det snackas om hennes relation med Erik. Bildkälla: Skärmbild/TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!