Ellen Bergström berättar om övergreppet
Ellen Bergström berättar om övergreppet. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Stella Pictures/Robert Eklund

Ellen Bergström blev antastad av massör: "Kändes så jävla fel"

En upprörd Ellen Bergström med om en traumatisk händelse under en massage. Hon delar med sig på Instagram...


Profilen och influencern Ellen Bergström har under många år underhållit det svenska folket genom olika format. Vi har sett henne i filmer, musikaler och i radio. I dagsläget arbetar Ellen mest med sina sociala medier.


Det senaste som Ellen var aktuell med var tv-serien “Good luck guys” på Prime Video. Tillsammans med sin sambo Niclas Lij, 37, deltog de i överlevnadsprogrammet på en öde ö i Thailand. Tillsammans tog de sig igenom det, även fast de inte kom till slutet.

I en intervju med Filmtopp så berättade paret att det värsta med upplevelsen var redan innan inspelningen hade börjat.

– Det absolut värsta med resan var dagen innan vi hoppade på programmet och blev jagade av “street dogs” mitt i natten, förklarade Niclas. 

Ellen Bergström berättar om den traumatiska händelsen

Under dagen publicerade influencern om något som inträffade när hon var på en massage. Hon publicerade en Instagramstory där hon berättade om den traumatiska händelsen.

"Var kanske på världens mest obehagliga massage. Jag känner mig så illa till mods, och vet inte vad jag ska göra. Okej. Jag mår dåligt när jag skriver detta men... Nu kör vi."

Ellen Bergström delar med sig på sin Instagram om den traumatiska händelsen. Bildkälla: ellenbergstrom/Instagram

I Instagramstoryn berättade Ellen om sin upplevelse på massagen och hur massören var olämplig mot henne.

"Hon säger att jag har en fin rumpa. Jag mumlar tack."

I en senare story förklarade hon att om det hade varit en man att hon inte tvekat på att agera, men på grund av att det var en kvinna så blev Ellen handlingsförlamad.

Ellen berättar på Instagram att hon inte vet hur hon ska gå till väga. Bildkälla: ellenbergstrom/Instagram

I den senaste storyn berättade Ellen att hon har ringt polisen och rådfrågade om incidenten.

"Nu har jag i alla fall ringt till polisen och rådfrågat. Jag har också berättat om idén att min tjejkompis ska gå dit och om massören inte gör samma sak på henne är det ju ganska självklart att hon var tänd på mig och därför gjorde så. Om hon däremot gör så på henne, hon kan ju såklart vara tänd på henne också men för mig så känns det mer som okunskap."

Hon fortsatte att förklara läget för sina följare.

"Det var väldigt tydligt att hon inte var en utbildad massör och hon är absolut inte certifierad eller någonting så det går inte att anmäla till något massageförbund.", avslutade hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!