Tittarna reagerar på bråket på Gränslandet
Tittarna reagerar på bråket på Gränslandet - Foto: Skärmbild/TV4

Tittarna reagerar starkt på bråket i "Gränslandet": "Skrikhals..."

Efter att deltagarna har åkt ut från "Robinson" hamnar de i programmet "Gränslandet" och får kriga sig tillbaka till programmet. Nu har ett bråk eskalerat mellan två deltagare.


Årets säsong av Robinson rullar på i ett stadigt tempo och deltagarna tävlar för fulla muggar och intriger skapas till höger och vänster. I veckan blev de två lagen splittrade och det skapades ett nytt lag syd och lag nord. Nu är åldrarna blandade i grupperna.

Dock så är det många känslor kring för de i lag syd att hamna i lag med några i lag nord, speciellt Amanda och Erik. Christopher och Dennis upplevs som att de är besvikna på att de hamnade med dem och pratar om det i synk. 

Dennis berättar i programmet att han inte är på Amandas sida. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Amanda och Dennis var nära under tiden de båda var i lag syd, men Dennis visar att det inte spelar en jättestor roll just nu. Under tiden Amanda var i lag Nord bildade han sin uppfattning om hur hon var.

– Jag tror absolut att Amanda kan hugga mig i ryggen. Jag tror att hon kan hugga Erik i ryggen också. Jag tror hon bara ser målet och kan liksom kliva över folk eller skjutsa hem folk om det behövs, sade Dennis i ett av de senaste avsnitten.

Framför Amanda är han som vanligt, men bakom ryggen har han andra planer. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Amanda reagerade på sin Instagram över det hon såg under gårdagens avsnitt och hur Dennis pratade om henne. Hon påpekar detta i en av hennes Instagramstorys. Hon skriver om situationen och hur hon känner idag.

"Det smärtar dock att se, hur kunde jag vara så blåögd?"

Amanda reagerar på sin Instagram över vad de andra säger om henne. Bildkälla: amandaacatharina/Instagram

"Älskar dock att jag är så levnads glad och blåögd som jag är. För mitt glas är alltid halvfullt. Det borde ditt också vara."

Tittarna reagerar på hur Zeki och Elin beter sig på Gränslandet

Dessutom är det drama på Gränslandet. Zeki och Elin, har varit fast på Gränslandet sen börjar på säsongen av Robinson. Under tidens gång på Gränslandet har deras relation försämrats och under säsongen har det blivit flera bråk mellan dem.

Zeki blir upprörd på Elin pågrund av att han tycker att hon är en lögnare. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Det senaste bråket handlade om att Elin valde att Christina skulle duellera mot Zeki, vilket ansågs som ett svek mot Christina då hon skonade Elin vid förra utmaningen. När Fabian anlände till Gränslandet ville både Zeki och Elin förklara situationen som fick dem att braka samman, vilket startade ännu ett bråk.

Nu har även tittarna sagt sitt i kommentarsfältet och det är blandade åsikter om vad som är rätt eller fel.

Tittarna reagerar på bråket mellan Zeki och Elin. Bildkälla: robinsontv4/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.