Julia Franzén
Julia Franzén avslöjade sin kreativa lösning... - Foto: Stella Pictures, Pontus Lundahl/TT Bild. Bilden är ett montage.

Julia Franzéns intima avslöjande: "Mellan benen..."

Julia Franzén hyllas ofta av följarna för sin brutala ärlighet om allt mellan himmel och jord. Och på Instagram Story så avslöjade Julia nyligen något lite extra pikant...


Tv-profilen och influencern Julia Franzén, 32, har snabbt blivit en favorit ute i stugorna. Efter sin medverkan i "Robinson" och "Bachelorette" är det många som inte får nog av den jordnära Lerum-tjejen. Nu senast har vi sett henne som programledare för "Love Island 2023".

Julia bor i Marbella där hon jobbar som influencer, och få kan ha missat att hon är tillsammans med fotografen Bingo Rimér. Paret har ett distansförhållande, något som verkar hur bra som helst.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzén hyllas för sin ärlighet på Instagram

Bingo besöker ofta Julia i soliga Marbella och på Instagram bjuder Julia sina följare på en inblick i deras mysiga vardag ihop.

På Instagram har Julia Franzén över 188 000 följare, och många är det nog som uppskattar att hon alltid är så brutalt ärlig. Julia visar ofta upp en glamorös yta, men hon visar också alltid den "osminkade sanningen" – ett uppfriskande drag som ofta hyllas av följarna.

Några av reaktionerna på ett av Julias inlägg lyder:

"Älskar att du är som du är att du visar upp en sida som alla har men inte vågar visa Love you"

"Jag älskar dig ändå! Du e för rolig, sköna bilder å bjuder på dig själv!"

"Detta är underbart! Mera äkta bilder"

Julia Franzén räddades av handduk

Tidigare i veckan bjöd Julia återigen följarna på en inblick i hennes vardag, och många är det nog som kan känna igen sig i det som Julia berättade om...

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia fick nämligen mens, och då hon inte hade varken tamponger eller bindor hemma fick hon ta till en kreativ lösning. Julia tog helt sonika en handduk och stoppade in mellan benen.

"Jag har en handduk mellan benen. Ser ut som att jag har en snopp. Men ser ändå classy ut? Skenet bedrar", skrev Julia på sin Instagram Story.

Julia Franzén avslöjar sin kreativa lösning. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Ja, nöden har ingen lag!

Här kan du läsa mer om Julia Franzén – hennes karriär, relationen med Bingo Rimér och skönhetsingreppen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!