Christopher får kritik av tittarna
Christopher får kritik av tittarna. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinsondeltagaren Christopher får kritik av tittarna: "Sluta gnälla"

Ännu en säsong av Robinson och starka reaktioner från tittarna. Robinsondeltagaren Christopher får kritik efter känslostormen...


25:e avsnittet av Robinson släpptes under torsdagen och bjöd återigen på underhållning till tv-tittarna. Vi fick ta del av att de nya lagen tävlade mot varandra och visade på kapaciteten. Lag syd fick visa vart skåpet skulle stå och vann tävlingen överlägset.

En glad Amanda efter vinsten. Bildkälla: TV4

Laget var glada över vinsten, speciellt för de som var med i forna lag nord som äntligen fick smaka på vinst. 

Stora leenden i laget efter vinsten. Bildkälla: TV4

Däremot var det inte bara glada miner i lägret under avsnittet. Deltagaren Christopher Da Silva fick nämligen ett känslomässigt sammanbrott under gårdagens avsnitt. I avsnittet berättade Christopher hur han kände kring att svälta.

– Jag kommer att kämpa på men jag är riktigt trött och jag vet i fan hur länge jag pallar alltså. Man svälter verkligen här. Jag har aldrig känt den känslan i hela mitt liv. Och man blir så svag, sa han med gråten i halsen.

Tittarna reagerade på Christopher känslostorm

Några som däremot hade något att säga till om detta var tittarna av programmet. På Instagram var det flera kommentarer som menade på att Christopher borde förstått att detta är Robinson.

Flera tittare gav Christopher kritik. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Å andra sidan var det flera kommentarer som påpekade att det måste varit svårt för deltagarna att förstå hur det faktiskt är väl på plats.

Vissa i kommentarsflödet stod upp för Christophers känslor. Bildkälla: robinsontv4/Instagram 
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!