Marcus Aujalay har nyligen köpt ett hus i Östhammar. Huset på bilden är endast en genrebild
Marcus Aujalay har nyligen köpt ett hus i Östhammar. Huset på bilden är endast en genrebild - Foto: Henrik Montgomery/Hasse Holmberg/TT

Kocken Markus Aujalay har köpt ny villa – så mycket kostade den

Kocken Markus Aujalay, 51, har köpt nytt hus i Öregrund i Östhammar. Men vad kostade egentligen den 3 885 kvadratmeter stora tomten? Det har Nyheter24 koll på.


Markus Aujalay, 51, har jobbat som kock länge. Men han är också känd från programmet "Sveriges mästerkock", där han satt i juryn under flera år. Han höll också i spin-off programmet "Efter stängning" under flera års tid och har setts tävla i programmet "Kokarnas kamp".

Så mycket pengar tjänar Markus Aujalay

Markus har skrivit flera kokböcker och år 2004 fick han utmärkelsen "Årets kock". Markus driver även restaurangen Tegelbacken i Stockholm, som är en en lyxig resturang med gott rykte. 

Markus Aujalay köper nytt hus i Östhammar 

Nu står det klart att Markus Aujalay köpt ett nytt hus i Östhammar. Huset har en boyta på 140 kvadratmeter och en total tomtarea på 3 885 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i april 2023 och prislappen landade 4 950 000 kronor.

Relaterat
Senaste nytt

Nya samtal kring skådespelarstrejk

1 timme sedan

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Operan skjuter upp premiär efter dödsolyckan

igår 16:02
Arbetsmiljöverket har utfärdat ett arbetsstopp på Kungliga Operan i Stockholm efter dödsolyckan för snart två veckor sedan, rapporterar Kulturnytt i Sveriges Radio.

TV4-tittarna rasar efter Mi Ridells kommentarer till Nicci Hernestig

igår 15:44
I senaste avsnittet av Förrädarna fick vi se Mi Ridell slänga iväg en känga till Nicci Hernestig. Nu rasar TV4-tittarna över Mi Ridells agerande: "URSÄKTA?!"

Tvingades avbryta i Robinson 2023: "Det finns ingenting kvar i henne"

igår 15:32
Det blir kaosartat i säsongens första avsnitt av Robinson 2023 för deltagaren Deisi Da Silva Rudén. – När Deisi tas åt sidan och läkaren kommer så blir man ju skitorolig. Man tänker ju det värsta, säger en av hennes lagkamrater.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.