Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen engagerar som aldrig förr... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bråk om Kristin Kaspersens nya bikinibild: "Hur tänker du?"

Kristin Kaspersen är aktuell som programledare för Let's Dance, och det har gjort att hennes sociala medier engagerar som aldrig förr...En av Kristin Kaspersens senaste bilder väckte minst sagt reaktioner.


Kristin Kaspersen leder Let's Dance

Kristin Kaspersen, 53, kastades in som programledare för Let's Dance när det stod klart att Petra Mede var tvungen att hoppa av programledarjobbet då hon drabbats av ryggproblem.

Tillsammans med David Lindgren har Kristin kört Let's Dance sedan säsongspremiären, men nyligen hade Kristin en vikarie i form av artisten Eric Saade. Detta då Kristin hade skrivit på ett kontrakt om att vara yogainstruktör på ett lyxhotell på Maldiverna.

Kristin Kaspersen fick hoppa in som programledare för Let's Dance då Petra Mede, som först var tilltänkt, tvingades tacka nej då hon drabbades av hälsoproblem. Bildkälla: Stella Pictures.

"Sen skyndar jag mig hem för oj vad jag älskar att får leda Let’s Dance med David Lindgren. Att följa deltagarna och dansarnas resa är helt fantastisk!", skrev Kristin på sin Instagram.

En annan svensk kändis som var på Maldiverna samtidigt som Kristin Kaspersen var där, det var ingen mindre än Charlotte Perrelli. Hennes bilder från resan skapade uppståndelse i kommentarsfältet – mer om varför kan du läsa om här.

Eric Saades inhopp i rutan hyllades unisont av tittarna, och det gick till och med så långt att en del tittare ville att Saade skulle ersätta Kristin för gott.

Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures.

Kristin Kaspersen la ut bild från Maldiverna

På Instagram har Kristin Kaspersen över 260 000 följare, och tidigare i veckan så kokade hennes kommentarsfält. Detta då hon bar ett klädesplagg som hennes följare blev smått besatta av. Vad det var och hur mycket den kostade kan du läsa mer om här.

Nu är Kristin tillbaka i Sverige, och hon väntas nu leda resten av Let's Dance-säsongen som vanligt. Men Kristins återkomst till Sverige blev inte helt problemfri. Hennes följare hade nämligen ett och annat att säga om hennes resa till Maldiverna.

Både det faktum att Kristin flög tur och retur till Maldiverna ifrågasattes av följarna med tanke på klimatet.

Andra var sura över att hon la ut bilder från ett så – för många – ouppnåeligt resmål. I kommentarsfältet mötte Kristin även stöd från följare som gav sig in i livliga diskussioner med varandra...

Kristin Kaspersen möttes av kritik från följare som menade att hon inte tänker på klimatet. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Flera följare hoppade in i kommentarsfältet och försvarade Kristin Kaspersen. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen – hennes karriär, familjen, kärlekslivet och mycket mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!