En deltagar tvingas lämna
En deltagar tvingas lämna programmet efter ett bråk med en deltagare. - Foto: Skärmbild/TV4

En deltagare tvingas lämna Robinson efter regelbrott: "Knytnävsslag"

Ännu ett avsnitt av Robinson har släpps och i ett av det senaste avsnittet utbröt ett bråk mellan två deltagare. Detta resulterade med att en fick lämna...


Robinson närmar sig sammanslagning och deltagarna ska nu överleva ödesveckan för att kunna få chansen att vinna årets säsong. Under det senaste örådet däremot var det Dennis, 42, som fick lämna på grund av att tjejpakten var majoritet. 

När Anders Lundin frågade hur det kommer sig att det blev Dennis som åkte ut så svarade Dennis lugnt. 

– Jag visste det. Jag var sist in i pakten, sa Dennis efter att ha blivit utröstad.

Däremot var han nöjd över laget han valde och att han önskade dem all lycka.

Dennis när han blev utröstad av sitt lag. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Men resan var inte över för Dennis än. Gränslandet väntade på honom.

Dennis ankomst till Gränslandet ledde till kaos

När Dennis anlände till Gränslandet blev Zeki genast på sin vakt. Zeki har fortfarande i tankarna det som hände vecka ett, när bland annat Sanna valde att skicka ut honom. Han blev genast emot Dennis som stod upp för Sanna. 

– Zeki har pumpat upp sig här i flera veckor att ladda inför att någon av oss fyra ska komma upp till "hans strand" eller vad han tycker. Jag fick lite känslan av att det här är hans. Han orkade nog inte ännu en till som ska komma till Gränslandet och kämpa om en plats i Robinson, sa Dennis när han anlände. 

Dennis efter att ha anlänt till Gränslandet. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Senare i avsnittet blev det tumult på ön mellan Zeki och Dennis, vilket resulterade i att en deltagare blev tvungen att lämna.

Bråket mellan Zeki och Dennis blev slutet på resan för en av deltagarna

Senare under avsnittet fick tittarna se hur kameran sprang till deltagarna som hade hamnat i ett bråk och när kameran väl kom fram ligger Dennis på marken.

– Idag hände det en otroligt sorglig incident här på ön. Det blev bråk mellan Dennis och Zeki, berättade Elin

Elin när hon berättar om bråket. Bildkälla: Skärmbild/TV4

När deltagarna badade uppstod ett bråk mellan Dennis och Zeki. Dennis började berätta om hur Zeki upplevdes av lag nord och lag syd vilket provocerade Zeki.

– När vi är tillbaka mot lägret så går jag lite före Elin och sen bara hör jag någon duns och sen skrik. Sen vänder jag mig om då ligger ju Zeki ovanpå Dennis och ska slå honom. Han är väldigt nära och han är väldigt, väldigt arg, berättar Camilla.

Vidare berättade Dennis om situationen.

– Jag fattar inte vad som hände. Jag är helt så där, "jaha här ligger jag". Det hade inte spelat någon roll vad jag hade sagt för något jag tror han var fast bestämd att bara köra någon hotfull taktik för att få mig ur balans. Brotta ner mig och hota med knytnävsslag. 

Dennis och Zeki efter bråket. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Dennis berättade dessutom om att han trodde att Zeki blev upprörd på grund av att Dennis inte stod upp för honom när Sanna skickade ut honom under vecka ett, vilket Dennis kände var överspelat. 

När Zeki berättade om incidenten berättar han att han blev provocerad av Dennis och behövde försvara sig.

– Jag har temperament, jag är en ärlig människa, jag har känslor och jag kan reagera. Han provocerade mig till detta, han lyckades med det. Utifrån ser det ut som att jag är våldsam men ändå jag kan bara säga så här. Jag ska inte spela att jag är en Rambo, ingen är bättre än den andra. Hade jag velat slå Dennis hade jag gjort det. Vem kunde hindra mig? Han var under mig. Jag bara släppte och gick åt sidan. 

Zeki blev tvungen att lämna ön efter incidenten. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Detta blev dock slutet för Zeki i Robinson, som fick åka hem efter incidenten på grund av regelbrott. Efter händelsen kom Anders och annonserade utfallet.

– Det är så att en deltagare har brutit mot reglerna och därför tvingats avbryta, meddelade Anders. 

Anders Lundin kom med nyheterna. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Var det rätt att Zeki fick lämna?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.