Bam Margera
Bam Margera är på rymmen med en 8-årig flicka. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jackass-stjärnan Bam Margera på rymmen med 8-årig flicka: "Det sötaste barnet"

Bam Margera, känd från Jackass, befinner sig just nu på rymmen från polisen. Efter ett bråk med sin familj så flydde Bam Margera in i skogen med en 8-årig flicka.


De senaste månaderna har Bam Margera, 43, hamnat i skandal efter skandal. Han har bland annat befunnit sig på rehab då han blivit beroende av meth.

Bam Margera är efterlyst – flydde in i skogen

En häktningsorder är nu utfärdad då Bam Margera hamnade i bråk med sin familj.

Bam Margeras bror Jess Margera säger att Bam efter bråket flydde in i skogen med sin flickvän och hennes 8-åriga dotter.

På Twitter skriver Jess att Bam är en toppenkille när han inte knarkar, men att hans beteende den senaste tiden skrämmer honom. Bam ska bland annat ha pratat med personer som inte finns i rummet och hallucinerat.

"Sen han började med meth så är han oigenkännlig, och jag vet inte vad han är kapabel till. Att se honom skrika på en person som inte var där och hallucinera. Det är väldigt läskigt och hjärtekrossande", skriver Jess på Twitter.

Bam Margera. Bildkälla: Stella Pictures.

Jess Margera oroad över 8-åriga flickan

Jess Margera är väldigt oroad över att barnet är med på rymmen.

"Hans flickvän har hans mobil. Jag är uppenbart väldigt oroad över Bam men jag är extremt oroad över att det är ett 8-årigt barn med dom. Jag kan inte ens föreställa mig vad som pågår i den bilen just nu. Jag hoppas att hon är okej, hon är det sötaste barnet, hon förtjänar inte det här onödiga traumat", skrev han.

Jess Margera la också ut en bild på den bil som han tror att Bam är på rymmen i, skriver TMZ.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev