Tittarna reagerar starkt på Robinson 2023
Tittarna reagerar starkt på årets säsong av Robinson. - Foto: Skärmbild/TV4 och Robert Jadenfelt/TV4

Tittarna kritiserar TV4 efter senaste avsnittet av Robinson: "Tragiskt"

Robinson 2023 är i full gång och deltagarna kämpar för att komma till finalen. Däremot reagerar tittarna starkt på årets säsong och kritiserar TV4.


Årets säsong av Robinson har nu i 33 avsnitt bjudit tittarna på dramatik, tävlingar och pakter, vilket har resulterat i flera tvister under programmets gång. Under ödesveckan fick flera deltagare lämna och Amanda, i lag syd, var en av dem. Detta på grund av att hennes lag lade sig för att kunna skicka ut henne.

Amanda och Erik strax innan Amanda fick lämna Robinson. Bildkälla: TV4

Den tuffa ödeveckan avslutades med att Dennis fick lämna efter en tuff duell mot Marcus i örådet. Därefter kom sammanslagningen och Lag nord och lag syd blev ett och samma lag, där alla får stå på egna ben. Däremot märktes det under lagkaptenstävlingen att pakterna inte försvann.

– För mig är den stora besvikelsen att märka att jag står inte alls på egna ben, utan det är fortfarande pakterna som gäller. Jag vet inte, det är faktiskt inte alls särskilt kul, sa Erik efter tävlingen.

Erik kändes sig chanslös efter sammanslagningen. Bildkälla: TV4

Tittarna rasar på Robinson

Däremot har det inte varit så glada miner i kommentarsfältet på Robinsons Instagram. Flera är missnöjda över vilka som är kvar i programmet. Dessutom är det flera som kritiserar programmet i sig...

Flera uttrycker starka åsikter om programmet på Instagram. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Vad tycker du om årets Robinson?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!