Magdalena Graaf ryter ifrån på bloggen
Magdalena Graaf ryter ifrån på sin blogg efter kommentarerna. - Foto: Stella Pictures och Stella Pictures/Roja Studios

Magdalena Graaf ryter ifrån efter kritiken: "Kärringar"

Magdalena Graaf och Louie Marti annonserade nyligen att de är förlovade igen men allt är inte en dans på rosor. Magdalena ryter nu ifrån på sin blogg...


Under senaste tiden har Magdalena Graaf synts mer på olika kanaler. Bland annat har hon förlovat sig för andra gången med Louie Marti och tillsammans har paret dessutom släppt en tv-serie tillsammans. 

Magdalena och Louie är förlovade igen. Bildkälla: Stella Pictures/Roja Studios

Programmet “Typiskt Romer” bjuder in tittarna till när Magdalena och Louie utforskar fördomarna om romer, de förutfattade meningarna om dem och de olika romska grupperna. 

Förutom att ta del av den romska kulturen så går paret även i terapi, för att få djupare förståelse för varandra. Detta var något som öppnade upp deras hjärtan för varandra igen.

– Louie kom in och jag kände: ”Fasiken vad jag älskar dig”. Jag sänkte garden. Han passade barnen, skjutsade dem till tennisen, handlade och lagade middagar. Så jäkla fantastiskt! Jag hade verkligen saknat det, så nu har vi börjat om igen, sa hon i intervjun med Amelia.

Magdalena Graaf ryter ifrån på bloggen

Sedan en vecka tillbaka har Magdalena och Louie varit i Spanien på semester. Tillsammans har de rest runt i landet och fått känna på värmen. Medan paret har varit på resan så har Magdalena publicerat flera bilder på sin Instagram. 

Däremot berättade profilen genom en Instagramstory att hon har fått många kommentarer om hennes utseende på senaste tiden. 

Magdalena reagerar starkt på kommentarerna som gjorts om hennes kropp. Bildkälla: graafmagdalena/Instagram

På henne blogg röt Magdalena ifrån och försvarade sig efter att ha fått flera kommentarer om hennes utseende. Inlägget har hon döpt till "manchesterbröst".

Ps Det diskuteras om min hud. Rynkig, gammal, torr.. Inne bland kommentarerna. Jag är snart 50-år gammal. GIVETVIS har jag ett rynkigt dekolletage, ansikte, armar, mage. Pigmentsfläckar och solskador. Jag är stolt över att min kropp fungerar, bär mig, och jobbar för mig. Lite bucklor, repor och slitage är bara underbart. Så vet vi att kroppen används. Jag hade lätt kunnat slipa ner bröstkorgen med syror, sprutat in fukt i hela kroppen, eller hållit mig inomhus i skuggan. Retuscherat eller använt mig av massor av filter. Men Nix. Nu gör jag inte det. För det stör inte mig. Jag är tillfreds och har sedan länge accepterat mig själv OCH att jag blir äldre.

Hon avslutade inlägget med en bild med texten "Stolt bärare av manchesterbröst" och en skrattande emoji. 

Bilden på Magdalenas blogg. Bildkälla: magdalenagraaf.se
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!