Jens syns i finalen av Mästarnas mästare
Jens syns i finalen av Mästarnas mästare - Foto: Skärmavbild SVT/Jessica Gow/TT

Mästarnas mästare-deltagaren Jens annorlunda sportdryck: “Förbannat god"

Mästarnas mästare-deltagaren Jens Byggmark har tagit sig enda till finalen i SVT:s succéprogram. Under fredagen lade han ut en bild efter att ha tränat med sin fru. I handen höll han en oväntad sportdryck.


På söndag är det final i SVT:s succéprogram Mästarnas mästare. Kvar i tävlingen är Nils van der Poel, Johan Wissman, Jens Byggmark och Jörgen Brink. 

Det här får vinnaren av Mästarnas mästare 2023

Jens Byggmarks Instagrambild med frun

Under fredagen lade Jens Byggmark ut en bild på Instagram, på sig och sin fru Michaela Byggmark Delér. Paret hade precis tagit sig en springtur ihop och Jens berättar i texten under bilden att springturen gått bra.

Han beskriver frun Michaela som “snabb som en vessla”. Efter springturen firar paret med en “post workout dryck”, men det är inte vilken dryck som helst.

Mästarnas mästare-deltagaren Jens hyllar öl

Jens hyllar nämligen ölen från Carlsberg och menar att det är ett perfekt sportdryck. Han skriver att ölen är den perfekta drycken efter en springtur och menar att den är både god och nyttig.

Han hävdar nämligen att det ska finnas ett flertal hälsofördelar med att dricka öl, speciellt efter att man tränat. Till exempel ska öl innehålla både mineraler, vitaminer, antioxidanter och ha isotoniska egenskaper, något som Jens tycker är väldigt positivt.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!