Sanna Guidetti
Sanna Guidetti berättar nu vad som hände under resan i Åre. - Foto: Instagram/sannaguidetti. Bilden är ett montage.

Sanna Guidetti i bråk med svensk influencer på kändisresa: "Jag brann ju"

Sanna Guidetti berättar nu i podden "Högt i tak", som hon har med vännen Rosanna Charles, om vad som hände på en influencer-resa till Åre.


Nyligen åkte flera svenska influencers iväg till Åre på en resa tillsammans med Coca-Cola. På plats var flera stora profiler som Sanna Guidetti, Rosanna Charles, Lisa Tellbe och Ludvig Tungården.

Sociala medier exploderade av bilder från resan, och under helgen bjöds gänget i Åre på musik från bland andra Veronica Maggio och Daniela Rathana. 

Resan verkar ha varit väldigt lyckad, men i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles har tillsammans, så avslöjar tjejerna en väldigt obehaglig sak som dessvärre ägde rum i Åre.

Sanna Guidetti skällde ut influencer i Åre

– Det var en sak som hände där. Jag brann ju. Jag blev så arg. Det var ju den här personen...Jag får inte nämna namn. Men det är alltså en person som har lagt upp en bildkarusell på Instagram. Varav hen har retuscherat en annan person smalare. Varav den personen har haft anorexia tidigare. Och den personen som har blivit retuscherad har absolut inte bett om det, och vågar inte säga ifrån när hen säger "jag har retuscherat dig smalare", berättar Sanna.

– När jag fick höra det här så vart jag så förbannad. Vi är så utsatta redan. Och så ska hen retuschera henne smalare. Är inte det helt sjukt, säger Sanna Guidetti i podden.

– Jag skällde ju ut den här personen som gjorde det. Jag sa att det här är långt ifrån okej. Det är 2023. Vad är det som sker. Det här är inte okej att göra mot en annan människa. Och personen i fråga säger då att "jag trodde att jag gjorde hen en tjänst", berättar Sanna Guidetti i "Högt i tak".

På Instagram la Sanna tidigare i veckan ut en serie bilder på sig själv med caption: "De enda jag inte vill, är att bli retuscherad. Funkar de 2023?", en tydlig vink till den influencer som retuscherade bilderna i Åre.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev