Meghan Markle
Meghan Markle visar ett helt nytt utseende. - Foto: Stella Pictures, TED Talk. Bilden är ett montage.

Nya klippet på Meghan Markle chockar världen – har ett helt nytt utseende

Ett nytt videoklipp på Meghan Markle sprids nu som en löpeld. I klippet ser Meghan Markle nämligen helt annorlunda ut från vad hon tidigare har gjort.


Meghan Markle, 41, räknas nog av många som en av världens vackraste kvinnor – men kanske är det inte helt naturligt, utan Meghan kan ha tagit hjälp av plastikkirurger för att uppnå sitt utseende.

Flera kirurger är övertygade om att Meghan har valt att operera sin näsa mindre samt gjort en bröstoperation. Meghan ska även ha satt in skalfasader för att få sitt bländande leende.

Meghan Markle 1999 och Meghan Markle år 2018. Bildkälla: Stella Pictures, Arthur Edwards/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

De skönhetsoperationerna tror kirurgerna att Meghan Markle har gjort 

Plastikkirurgen Dan Marsh har analyserat bilder av Meghan, och för den brittiska tidningen Express.co.uk har han gett sin syn på saken.

– Meghan har verkligen vuxit upp och blivit en polerad Hollywood-kvinna om man jämför med hennes tidigare år. Hon har ett pärlvitt set av skalfasader, sa han till tidningen.

Meghan Markles skolfoton. Bildkälla: Stella Pictures.
Meghan Markle år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.
Meghan Markle på pressbilderna från tv-serien Suits. Bildkälla: Stella Pictures.

Han tror även att Meghan har gjort peelingar och hudbehandlingar, men även duttat lite med Botox och fillers

– Det är väldigt bra gjort, sa han till Express.

Flera kirurger tror även att Meghan har opererat sin näsa mindre och sina bröst större.

År 2018 skrev magasinet Closer mer om Meghans påstådda näsoperation.

– Hennes nästipp är mer raffinerad och den har roterats, alltså att den pekar mer upp. De förändringar hon har gjort är väldigt diskreta och naturliga och ser ut att vara ett jobb av en väldigt duktig plastikkirurg. Hennes näsborrar och näsvingar har inte förändrats, sa kirurgen Vartan Mardirossian till Closer Weekly då.

Meghan Markle år 2017. Bildkälla: Adrian Dennis/Pool Photo via AP/TT Bild

Nya klippet på Meghan Markle från TED Talk har satt igång spekulationer om nya operationer

Ett klipp på Meghan Markle när hon presenterar sin vän Misan Harrimans TED Talk sprids nu som en löpeld på sociala medier, och nu spekuleras det om Meghan Markle har gjort ännu fler skönhetsingrepp. 

Utöver att ha en ny hårfärg och plattat hår så presenterade hon något av en ny stil i form av det som nu kallas "tyst lyx". 

Det är ett begrepp som har blivit vida känt efter tv-serien Succession där karaktärerna är klädda i oerhört dyra och exklusiva kläder, men utan vräkiga loggor. 

I klippet bär Meghan Markle en creméfärgad klänning från hennes favoritdesigner Brandon Maxwell, skriver Harpers Bazaar. Klänningarna är riktiga dyrgripar och kan kosta upp mot 20 000 kronor. 

Men det var inte det enda som fick omvärlden att reagera. Det var istället Meghans "nya" ansikte som fick sociala medier att koka. Detta då Meghan helt enkelt ser väldigt annorlunda från vad hon gjort tidigare. 

Något som skulle kunna vara resultatet av skönhetsoperationer.

Meghan Markle såg annorlunda ut. Bildkälla: TED Talk
Meghan Markle visade ett helt nytt utseende. Bildkälla: TED Talk

Page Six skriver om reaktionerna på Meghan Markles klipp, och några lyder så här: 

"Försöker hon likna Jennifer Lopez, Kim Kardashian eller Jennifer Aniston här?", löd en kommentar.

"Jag tror att vi har fått en förklaring till att Meghan inte har synts i rampljuset på sistone", skrev en annan person och insinuerade då att Meghan Markle skulle ha hållit sig undan för att läka efter de påstådda skönhetsingreppen.

"Det ser ut som att hon gjort ett ansiktslyft, fillers i läpparna, tagit bort sitt buccal fat, lagt in fillers i kinderna, Botox och implantat i hakan gissar jag", skrev en annan.

"Hon har fillers under ögonen och lyft ögonen", löd en kommentar.

Enligt amerikanska New York Post så förnekar Meghan Markle att hon har gjort några skönhetsoperationer.  

Här kan du läsa mer om Meghan Markle – äktenskapet med prins Harry, barnen och slitningen med kungafamiljen.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!