Bingo Rimér och Julia Franzén tog relationen till nästa nivå
Bingo Rimér och Julia Franzén tog relationen till nästa nivå. - Foto: Pontus Lundahl/TT och juliafranzen.se/Instagram

Julia Franzén och Bingo Rimér är förlovade: "Så lycklig"

Julia Franzén och Bingo Rimér har sedan 2022 varit tillsammans men under torsdagen tog paret nästa steg. Bingo friade nämligen.


Julia Franzén har bjudit på underhållning för det svenska folket i både Robinson 2020 och Bachelorette 2021. Tittarna fick ta del av när Julia dejtade flera killar i programmet Bachelorette vilket slutade dramatiskt och hon blev återigen singel. 

2021 träffade sedan realityprofilen och livscoachen Julia fotografen Bingo Rimér men relationen varade inte länge och paret valde att gå skilda vägar.

Under februari 2022 bekräftade Julia att hon och Bingo var ett par igen och sedan dess har de varit stabila. På sociala medier har följarna fått ta del av parets relation och följt med på deras resa. De har dessutom försökt skaffa barn tillsammans. 

Bingo Rimér friade till Julia på Gröna lund

Under torsdagen anlände Bingo och Julia till Gröna lund och där Bingo friade och Julia sa ja! Till Aftonbladet berättar Bingo att paret planerar att ha tre bröllop, ett för familj och släkt i Jämtland, ett för den närmsta familjen utomlands och ett stort bröllop för vänner i Stockholm. Han sa att han var nervös men att det var självklart att fria.

"Jag är så lycklig just nu", sa Bingo till Aftonbladet.

Inlägget har blivit överflödat av grattis-kommentarer från vänner, följare och flera kändisar.

Nyheter24 önskar paret all lycka!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!