Tittarna reagerade starkt på invägning i Robinson
Tittarna reagerade stark på invägning i Robinson. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinsondeltagaren-Elin Ambrosiani får tittarna att rasa: "Sjukt problematisk"

Robinson 2023 har bjudit på kärlek, drama och intriger men nu reagerade följarna på något annat. Nämligen att produktionen tvingade deltagarna att väga sig.


Året säsong av Robinson har tittarna fått följa under 45 avsnitt på TV4 och nu börjar tävlingen lida mot sitt slut. Med ett öråd kvar och den kommande finalveckan börjar spänningen tätna för deltagarna och tittarna är förväntansfulla inför den kommande vinsten. 

Efter en tuff vecka väntar finalveckan för Robinsondeltagarna. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Under det senaste avsnittet av Gränslandet fick vi ta del av när Amanda Eliasson och Erik Wahrolen utmanade varandra för att komma tillbaka till Robinson. Genom en eldkamp fick deltagarna tävla för sin plats och Amanda blev segraren.

Amanda var överlycklig efter vinsten i Gränslandet. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Vinsten var 25 000 kronor och en plats i finalveckan. Amanda hade dessutom fyra amuletter som hon köpte mat och en livboj med. Nu får framtiden utvisa hur det går för den vinnande gränsländaren.

Tittarna reagerade starkt av invägningen i Robinson 

Ett delmoment som har varit med en tid i Robinsons historia är att få se sig själv i spegeln och avgöra vilken vikt man har efter en tid i tävlingen. Under torsdagens avsnitt fick vi ta del av detta moment när deltagarna vägde sig.

Flera av deltagarna reagerade på att kroppen hade förändrats, men däremot på olika sätt. Vissa blev illa berörda av att se sig själva så pass förändrade, medan andra var positiva över förändringen. Elin Ambrosiani var en av dem som reagerade starkt.

– Oh yeah baby! Såhär snygg har jag inte varit sen jag var 25 tror jag. Wow jag har platt mage! What! Min man kommer bli så himla nöjd, sa Elin med glädje. 

Elin när hon såg sig själv i spegeln i Robinson. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Nu har flera tittare reagerat på inslaget och på hur Robinson-deltagarna hanterade det. 

Flera tittare reagerade starkt på deltagarnas reaktioner under invägningen. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Elin såg kommentarerna på Instagraminlägget och svarade på kommentarerna. 

Elin svarade på kritiken på Instagram. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Tycket du att invägningen ska vara kvar i programmet?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!