Efter måndagens avsnitt reagerade flera på Christopher Da Silvas kommentar
Efter måndagens avsnitt reagerade flera på Christopher Da Silvas kommentar. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinson 2023: Tittarna reagerar på Christophers syrliga kommentar: "Karma"

Under måndagens avsnitt av Robinson 2023 återvände Amanda Eliasson till Robinson och reaktionerna var blandade. Christopher Da Silva var inte glad.


Vårens säsong av Robinson har bjudit på underhållning, intriger och kärlek. Deltagarna har under tuffa förhållanden levt på en ö i Malaysia och har haft som mål att ta sig till final för att bli den ultimata överlevaren.

Varje dag blir en överraskning för deltagarna under finalveckan. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Den efterlängtade finalveckan har anlänt och deltagarna ska nu mötas i en rad olika tävlingar där vinsten är viktigare än någonsin och förlusterna mer smärtsamma. Den första som förlorar åker nämligen ut ur tävlingen.

Deltagarna under dagens tävling i finalveckan. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Föregående vecka var tuff då flera deltagare åkte ut. Dennis Boelius och Caroline Persson fick lämna programmet innan finalveckan då de förlorade tävlingarna först. Elin Ambrosiani blev sedan utröstad under örådet men vann duellen mot Camilla Salén Sjögren, vilket resulterade i att Camilla fick lämna.

Amanda Eliasson vann Gränslandet 2023

Efter en lång tid på Gränslandet stod det klart att det antingen var Amanda Eliasson eller Erik Wahrolen som skulle få komma tillbaka till Gränslandet och få tävla om första pris. Genom en eldkamp tävlade de mot varandra och den vinnande segraren blev Amanda.

Amanda var redo att utmana de andra deltagarna i finalveckan. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Under dagens avsnitt gjorde Amanda entré i Robinson igen och med sig från Gränslandet hade hon plockat på sig en livboj som hon kommer kunna använda vid en förlust under en tävling i finalveckan. När Amanda anlände till tävlingen var det blandade reaktioner bland deltagarna.

Reaktionerna var blandade bland deltagarna. Bildkälla: Skrämbild/TV4

Christopher Da Silvas kommentar till Amanda Eliasson i Robinson 2023

Majoriteten av gruppen applåderade och log mot Amanda när hon visade sig för gänget men en person uttryckte något annat än glädje, Christopher "Chris" Da Silva

– Men det är väl klart att hon är tillbaka från Gränslandet alltså fan jag orkar inte. Jag vill inte hon ska vinna den här skiten, sa Chris och fortsatte:

– Det har gått veckor av planer och smidningar här för att hon ska försvinna och så kommer hon tillbaka. Nej, hon ska snabbt, snabbt.

Chris var en av dem som inte var nöjd över att Amanda var tillbaka. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Vidare frågade Anders Lundin hur det kändes för Chris att se Amanda i final.

– Är hon ett hot?, frågade Anders.

– Nejdå, det är en frisk fläkt, svarade Chris. 

Anders fortsatte att fråga Chris frågor om Amandas ankomst.

– Är det en farlig motståndare när det drar ihop sig till tävling alldeles strax?

– Nej det tror jag inte, för jag är bättre.

Chris reagerade starkt när Anders ställde frågor om Amanda. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Tävlingen slutade dock inte som Chris ville. Han var den första som ramlade ner i vattnet och fick lämna första dagen på finalveckan, medan Amanda kom trea. Tittarna reagerade starkt på detta i kommentarsfältet och menade på att det var "karma".

Tittarna reagerade på Chris ord och resultatet av tävlingen. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Under veckan kommer deltagarna samla på sig poäng som sedan avgör positionen i tävlingen.

Vem tycker du ska vinna Robinson 2023?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förslaget: Kungliga Operan stängs i fem år

Ozzy och Cher till rockens finrum

2 timmar sedan
Ozzy Osbourne, Cher, Mary J Blige, A Tribe Called Quest, Kool & The Gang och Foreigner får samtliga ta plats i rockens finrum efter att ha valts in i Rock & Roll Hall of Fame av en jury som består av omkring 1 000 olika personer inom musikindustrin.

Zendaya fick börja från noll – "kunde inte"

3 timmar sedan
Jodå, Zendaya har hört talas om Björn Borg. Inför huvudrollen i ”Challengers” tillbringade megastjärnan dagar med att titta på berömda tennismatcher på Youtube för att se och lära.

Miljontals visningar för falsk Bond-trailer

idag 04:20
Trots tydlig information om att det handlar om en koncepttrailer skapad "för konstnärligt och underhållningsändamål" har ett klipp med Henry Cavill som James Bond fått över 2,3 miljoner visningar på Youtube.

Patti Smith tackar Taylor Swift för omnämnande

igår 22:08
Artisten och poeten Patti Smith och poeten Dylan Thomas nämns i titelspåret på Taylor Swifts nya album "Tortured poets department" som släpptes i fredags.

Efter 50 år kommer boken Kubrick stoppade

igår 18:26
25 år efter hans död och mer än ett halvt sekel försenad publiceras nu boken som Stanley Kubrick inte ville att någon skulle läsa.