Hampus Hedström Let's Dance 2023
Hampus Hedström öppnar upp sig om finalen på Instagram. - Foto: Skärmbild/TV4 och Stella Pictures/Patrik Österberg

Hampus Hedströms avslöjande om finalen i Let's Dance 2023: "Förlåt"

Finalen i Let's Dance 2023 börjar närma sig och vem som vinner blir klart på lördag. Nu har finalisten Hampus Hedström öppnat upp sig om dagen.


På lördag är det dags för den spännande finalen i Let’s Dance 2023. Från början var det tio kändisar som tävlade om den vackra glasskon men en efter en har de lämnat. Nu är det bara två kvar.

Semifinalen var spännande. Bildkälla: TV4

Under förra lördagen stod det mellan Renaida Braun, Hampus Hedström och Charlotte Kalla om de två finalplatserna. Under kvällen var det tydligt från juryns sida att det var Renaida och Hampus som skulle ta de platserna men så blev inte fallet.

Hampus blev chockad när resultatet kom. Bildkälla: TV4

Charlotte tog den första finalplatsen och sedan stod det mellan Renaida och Hampus om den sista. Hampus fick den sista platsen och Renaida var tvungen att lämna tävlingen. På Instagram skrev Renaida om sin tid i Let’s Dance.

Wow… Vart börjar jag. TUSEN TACK FÖR DENNA OTROLIGA RESA! Vi kom TREA och jag är så stolt över mig själv och glad att jag tackade ja till det här äventyret!

Hampus Hedström öppnar upp sig om finalen i Let's Dance

Under torsdagen var det rep för finalisterna och de utröstade deltagarna inför den kommande finalen och under dagen fick följarna av kontot @tv4letsdance på Instagram följa med på Hampus dag i studion.

Let's Dance-följarna fick hänga med på Hampus dag. Bildkälla: tv4letsdance/Instagram

Under dagen fick följarna följa med under dagen på repet och dessutom ställa frågor till Hampus. Den första frågan som Hampus fick handlade om finalen, och Hampus talade från hjärtat när han berättade om sina känslor. 

"Alltså helt otroligt, jag hade inte kunnat förvänta mig det här. När jag började den här resan tänkte jag ”en vecka till, en vecka till” och nu är det final! Jag är bara så glad att jag har fått göra alla danser och får nu bjuda på vad jag hoppas ska bli vårat absolut bästa nummer, med lite mer välkammat hår, förlåt!

Hampus delade med sig om sina känslor inför finalen. Bildkälla: tv4letsdance/Instagram

Resten av dagen bestod av träning, intervjuer, spraytan och som avslutning blev en pizza för finalisten.

Hampus avslutade dagen med en pizza. Bildkälla: tv4letsdance/Instagram

Vem vill du ska vinna Let's Dance 2023?

Finalen sänds på lördag klockan 20:00 på TV4. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!