Natalie Portmans man Benjamin Millepied anklagas för otrohet
Natalie Portmans man Benjamin Millepied anklagas för otrohet. Han ska ha haft en affär med en 25-årig klimataktivist vid namn Camille Étienne. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Natalie Portmans man Benjamin Millepied anklagas för otrohet med 25-årig miljöaktivist

Natalie Portmans make Benjamin Millepied anklagas för att ha varit otrogen mot Natalie med den 25-åriga fransyskan Camille Étienne – som är vän med Greta Thunberg...


Natalie Portmans make Benjamin Millepied anklagas för otrohet

Filmstjärnan Natalie Portman, 41, gick nyligen på röda mattan i Cannes. Där vankades det premiär för hennes nya film May-December. Den med ögonen med sig la kanske märke till att Natalie Portmans make Benjamin Millepied, 45, inte fanns vid hennes sida.

Nu framkommer det uppgifter som skulle förklara Benjamins frånvaro i Cannes. Han anklagas nämligen för att ha varit otrogen mot Natalie Portman. 

Benjamin Millepied och Natalie Portman. Bildkälla: Stella Pictures.

Benjamin Millepied anklagas för att ha varit otrogen med Camille Étienne

Kvinnan som Benjamin ska ha haft en affär med är den 25-åriga klimataktivisten Camille Étienne. Camille har gjort flera kortfilmer om miljön, och även skrivit en bok om ämnet. Enligt Page Six är Camille vän med den svenska klimataktivisten Greta Thunberg.

Camille Étienne. Bildkälla: Stella Pictures.

Paparazzibilder som amerikanska Page Six har lagt ut visar hur Camille och Benjamin syntes lämna hans kontorsbyggnad den 24 maj. Då hade de varit inne på hans kontor i två timmar.

Camille Étienne är den 25-åriga klimataktivisten som pekas ut som Benjamins älskarinna. Bildkälla: Stella Pictures.
Camille Étienne syntes gå in i Benjamins kontorsbyggnad. Där var hon i två timmar. Efter att hon lämnade hans kontor så syntes han också lämna huset kort efter. Bildkälla: Stella Pictures.
Enligt Page Six är Camille Etienne vän med Greta Thunberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Den 29 maj fångades Benjamin och Natalie Portman på bild när de kysste varandra – bara några dagar efter att han träffat Camille.

Benjamin Millepied och Natalie Portman på middag ihop i Paris den 29 maj. Det här är bara dagar efter att Benjamin träffade Camille. Bildkälla: Stella Pictures.

Så träffades Natalie Portman och Benjamin Millepied

Natalie Portman och Benjamin Millepied träffades år 2009 när han gjorde koreografin till filmen Black Swan där Natalie spelade huvudrollen. Vid den här tiden var Benjamin sedan flera år tillbaka tillsammans med ballerinadansösen Isabella Boylston, som han kom att vara otrogen mot då han och Natalie inledde en romans bakom Isabellas rygg.

Kort efter blev Natalie Portman gravid, och paret har idag två barn tillsammans – Aleph Portman-Millepied och Amalia Millepied.

Benjamin Millepied hoppas nu att Natalie Portman kan förlåta honom. Bildkälla: Stella Pictures.
Natalie Portman i Cannes. Bildkälla: Stella Pictures.

Natalie Portman och Benjamin Millepied gifte sig år 2012, och enligt källor till Page Six så försöker paret nu reparera sin relation och gå vidare efter Benjamins påstådda otrohet. 

– De har inte gjort slut och de försöker lösa allt. Ben gör allt han kan för att Natalie ska förlåta honom. Han älskar henne och deras familj, säger en källa till Page Six.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.