Neymar har ett otrohetsavtal med sin gravida flickvän
Neymar har ett otrohetsavtal med sin gravida flickvän - Foto: Stella Pictures

Neymars sexavtal – tillåts vara otrogen mot gravida flickvännen

Fotbollsstjärnan Neymar har tillåtelse av sin flickvän Bruna Biancardi att vara otrogen. Enligt brasilianska Em Off har paret ett sexavtal, som tillåter honom att vara med andra kvinnor, så länge han håller sig till vissa regler.


Det har blossat upp rejält kring Neymars kärleksliv senaste tiden, något som även Expressen skrivit om. Tidigare i veckan bad han nämligen om ursäkt till sin gravida flickvän Bruna Biancardi, efter att flera brasilianska medier rapporterat om att han varit otrogen mot henne med en brasiliansk kvinna.

Neymar ber flickvännen om ursäkt

På sitt Instagramkonto valde fotbollsstjärnan att gå ut med en offentlig ursäkt till flickvännen.

– Jag såg hur mycket du led och hur mycket du vill stå vid min sida, och jag vid din. Jag gjorde ett misstag. Jag behandlade dig fel. Jag har bett om ursäkt för mina misstag men jag känner att jag måste bekräfta det offentligt. Om ett privat ärende har blivit offentligt ska ursäkten offentliggöras, skrev fotbollsstjärnan i ett öppet inlägg på sitt Instagramkonto.

Neymars flickvän är gravid

Neymar träffade sin flickvän 2021 och ungefär ett år senare tog det slut mellan paret. Men strax efter uppbrottet så hittade de tillbaka till varandra igen. Under våren avslöjade paret att flickvännen Bruna Biancardi, väntar barn och ska föda i slutet av året.

Fotbollsstjärnans otrohetsavtal

Men nu kommer nya uppgifter angående parets relation. Enligt Em Off, som även New York Post hänvisar till, så har Neymar tillåtelse att vara otrogen mot sin flickvän, så länge han håller sig till reglerna.

Reglerna innebär att han inte får kyssa någon annan än sin flickvän på munnen och måste vara diskret. Om han håller sig till parets uppsatta regler så är han ”fri att flörta med vem han vill”, enligt de brasilianska uppgifterna, skriver Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!