Molly Sandén
Molly Sandén är nybliven mamma. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kaos efter detaljen i Molly Sandéns festbild: "Skärp dig!"

Molly Sandén la ut en serie festbilder på Instagram – och en detalj skapade genast vild diskussion...


Molly Sandén, 30, har varit ihop med sin pojkvän David Larsson sedan december 2019. Precis som Molly är David minst sagt musikalisk, och han har sjungit i bandet The Royal Concept. Utöver det spelar han även med Molly, och på Instagram har han lagt ut flera bilder från deras gemensamma spelningar.

I januari gick Molly Sandén ut på TikTok och berättade att hon är gravid, och även på Instagram delade hon med sig av den härliga nyheten att hon och David väntar barn.

Molly Sandén och David Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Molly Sandén födde en son i juni 2023

I juni föddes Mollys och Davids son, och på Instagram strömmade gratulationerna in från Mollys vänner. Bland de som grattade fanns bland andra Kenza, Amanda Schulman, Edvin Ryding, Pernilla Wahlgren, Zara Larsson, Viktor Leksell, Hedda Stiernstedt och många fler.

De senaste dagarna har Stockholm bjudit på strålande sol, och en av de som varit ute och njutit av sommaren i city är Molly. 

Molly Sandén. Bildkälla: Stella Pictures.

Molly Sandén la ut bild på Instagram – som skapade kaos

När hon på Instagram la ut en serie bilder som visade hur hon hängde med vänner, och ett par vinglas var i bild så blev det genast liv i luckan.

Det tog nämligen inte lång tid innan en följare kommenterade att Molly inte ska dricka alkohol om hon ammar – och genast exploderade hennes kommentarsfält. Detta då flera av Mollys mer pålästa följare gick in och försvarade Molly.

"Finns något som heter alkoholfria drycker, sen kanske hon inte ammar heller, alla gör inte det"

"Besserwisser......tror du inte att hon kan ta hand om sitt eget barn???"

"Det finns nåt som heter ersättning, det finns nåt som heter pumpa ur, det finns nåt som heter pappa. Det finns även nåt som heter Nya råd och rön. Det finns även nåt som heter mind your own business."

"Jag är säker på att Molly (som det flesta mammor) har full koll på det, väldigt onödig kommentar."

"Hur mår du? Tror du att Molly Sandén skulle göra så? MOLLY SANDÉN? Typ världens snällaste människa i hela denna värld? Alla vuxna säger att barn inte ska vara på sociala medier om man har dålig attityd, men det är ju massa vuxna som har dålig attityd, skärp dig".

Molly Sandéns följare gick genast in och försvarade Molly. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!