Omar Rudberg
Omar Rudberg är kär. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Omar Rudberg ger nytt besked om sitt kärleksliv: "Jag är alltid lite..."

Med två miljoner följare på Instagram och fans över hela världen är det inte konstigt att Omar Rudbergs kärleksliv är något som engagerar ute i stugorna...


Omar Rudberg, 24, är FO&O-stjärnan som sedan satsade på en solokarriär – och därefter kom att hyllas för sin skådespelarinsats i serien Young Royals, där vi såg honom i rollen som Simon. 

Omar Rudberg var nyligen av årets sommarpratare i Sommar i P1, och hans sommarprat producerades faktiskt av Mark Levengood. Inför sändningen av sommarpratet sa Omar:

– Jag hade mycket fantasier som barn, jag var en superhjälte. När jag tyckte synd om mig själv som vuxen sa min mamma att jag skulle torka tårarna och visa världen mitt ansikte. I mitt Sommar ska ni få se mig, sa han, skrev Sveriges radio.

Omar Rudberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Omar Rudberg om sin läggning

Under sin karriär har Omar minst sagt sina fans hjärtan i brand, och många är det som undrat om Omars kärleksliv. Genom åren har Omar ofta fått frågan om han är gay. I en intervju med QX berättade Omar år 2019 mer om sin läggning.

– Jag vågar inte sätta en titel. Det känns jävligt läskigt. Ibland hänger jag med killar, ibland med tjejer. Det varierar. Jag vet inte om det beror på åldern, att jag fortfarande är ung. Jag känner att jag är vilsen, inte på ett dåligt sätt, utan vilsen i livet bara, sa Omar då.

Omar Rudbergs nya besked om kärlekslivet

I en ny intervju med Aftonbladet så ombeds Omar Rudberg att sätta "plus" på olika delar i sitt liv, så som ekonomi, karriär och så det där med kärlekslivet. På frågan om han är kär i någon just nu svarar Omar att han "alltid är lite kär".

När han sedan får frågan om han är i ett förhållande så är Omar lite mer hemlighetsfull av sig. Då svarar han nämligen "nästa fråga" med ett skratt.

Fortsättning följer!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!