Jonah Hill
Jonah Hill hånas efter att sms:en han skrev till sitt ex har läckt ut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Jonah Hill anklagad för psykisk misshandel: "Han kan dra åt helvete"

Jonah Hill bad sin flickvän Sarah Brady, som jobbar som surfinstruktör, att inte surfa med män eller lägga ut bilder på sig själv i baddräkt. Han anklagas nu för psykisk misshandel, och på sociala medier hånas han nu för sina sms till Brady.


Skådespelaren Jonah Hill, 39, och hans ex-flickvän Sarah Brady, 25, var ett par från 2021 fram till 2022. Efter uppbrottet från Brady gick Jonah Hill vidare med entreprenören Olivia Millar, och i början av juni föddes parets första barn.

Jonah Hill och Sarah Brady. Bildkälla: Stella Pictures.

Det skrev Jonah Hill i sina sms till Sarah Brady

I helgen bestämde sig Brady för att dela med sig av sms som Jonah Hill skickade till henne när de var ett par, och hon menar att han utsatte henne för psykisk misshandel. Brady säger också att hon väntade med att avslöja sms:en tills efter Jonah och Olivias bebis föddes. Detta för att inte orsaka Olivia eller barnet onödig stress.

"Jag delar med mig av det här offentligt för att hålla det för mig själv orsakar mer skada på min mentala hälsa än det gör att dela med sig av det", skrev Brady, via People.

Sarah Brady jobbar som surf-instruktör, och på Instagram har hon delat med sig av bilder på när hon surfar och badar. Något som Jonah Hill var upprörd över.

Jonah Hill ville inte att Sarah skulle lägga ut bilder där hon bar baddräkt. Bildkälla: Stella Pictures.

I sms:en som Jonah Hill ska ha skrivit till Sarah Brady så står det bland annat att läsa att han inte vill att hon ska "surfa med män" eller lägga ut bilder där hon har baddräkt.

"Det här är en varning till alla tjejer. Om din partner pratar med dig såhär, så se till att göra upp en plan över hur du ska sticka. Ring mig om du behöver någon som lyssnar", skrev hon.

Deras konversation visar att Sarah Brady skickat skärmdumpar på de bilder hon tagit bort från sina sociala medier. Jonah Hill svarade då att det var "en bra början" men att hon "inte verkade fatta".

"Du vet om mina gränser. Du vägrar ta bort en del bilder och det har du gjort klart. Jag hoppas att det gör dig lycklig", skrev han.

Jonah Hill skrev till sin flickvän att han ville att hon skulle ta bort en del bilder på Instagram där hon surfade. Bildkälla: Sarahhbrady/Instagram 

Jonah Hill hånas på sociala medier

I ett senare meddelande skrev Jonah Hill att han inte var rätt tjej för honom om hon ville "surfa med män, ha opassande vänskaper med män, modella, lägga ut bilder på sig själv i baddräkt, lägga ut sexiga bilder".

Jonah Hill ville inte heller att Sarah Brady skulle umgås med "tjejkompisar från förr". Och om hon skulle göra det så var det bara kaffe eller lunch som funkade.

Jonah Hills regler handlade bland annat om att Sarah inte fick modella eller surfa med andra män. Bildkälla: Sarah Brady/Instagram

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, och på Twitter så riktas massiv kritik mot Jonah Hill där han kallas för både misogyn och sexist.

Jonah Hill själv har inte bemött kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!