Camilla Läckberg
Camilla Läckbergs matbild förvirrade hennes följare – och vi förstår verkligen varför... - Foto: Stella Pictures, Instagram/camillalackberg. Bilden är ett montage.

Detaljen i Camilla Läckbergs matbild förvirrar: "Men gud..."

Camilla Läckberg la ut en matbild från en middag ute på krogen. En detalj i bilden fick genast följarna att bli rejält förvirrade. Läs mer och se bilden här.


Sommaren är verkligen här, och sociala medier svämmar över av soliga bilder på saltstänkta bad, jordgubbar, rosévin och kanske lata dagar i en solstol. För kändisarna är det inte annorlunda – många är det som under de varmare månaderna passar på att sätta lite extra guldkant på livet.

Och några som verkligen passade på att njuta i veckan var deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och hennes make Simon Sköld, 36.

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla har den senaste tiden blivit oerhört hyllad för sitt sommarprat där hon pratade om sin ätstörning. Utöver att beröra tusentals lyssnare så var det även flera kända profiler som blev väldigt tagna av Läckbergs sommarprat. En av de var Jenny Strömstedt, som på Instagram skrev att hon "lipar lite".

Camilla Läckberg hyllades nyligen för sitt sommarprat i Sommar i P1. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Läckberg och Simon Sköld har lyxvilla i Tyresö

År 2020 köpte Camilla Läckberg och Simon Sköld en enorm villa i Tyresö strax utanför Stockholm. Hela 25 miljoner betalade de för villan, som sedan krävde en omfattande renovering. Huset som byggdes 1900 är vackert beläget på en egen udde vid vattnet, och utgörs av 10 rum fördelat på hisnande 400 kvadratmeter.

För två somrar sedan var villan färdig för inflytt, och på Instagram visar Camilla då och då upp bilder från det härliga huset.

"Vad vi älskar det här stället! Bästa vi någonsin gjort! (gjorda barn undantaget)", skrev Camilla nyligen till en bild som visade det otroliga huset.

Camilla Läckbergs följare förvirrade efter matbilden

I veckan passade Camilla och Simon på att ta en middag på sin kvarterskrog Ranchen Tyresö.

"Inga barn hemma ikväll och vi passar på att fira oss och livet på vår underbara kvarterskrog", skrev Camilla till bilden. 

Camilla Läckbergs matvideo med sonen upprör: "Stackars barn"

Paret hade beställt in varsin köttbit med lite tillbehör så som potatis, majs och grönsaker.Camilla såg ut att njuta av ett glas rött medan Simon körde på Coca-Cola.

Men en detalj i Camillas matbild fick flera följare att klia sig i huvudet...

"Trodde först att ni åt en kladdkaka med spännande tillbehör. Sen kollade jag noggrannare"

"Jag trodde först det var en jättestor kärleksmums i mitten. Sen tittade jag lite mer noga"

"Men gud. Jag trodde det var en fet köttbit på en kladdkaka!"

Camilla Läckbergs följare trodde att hon åt kött och kladdkaka tillsammans. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält.
Flera var det som fick sig ett gott skratt. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Ja, det ser nämligen ut som att de saftiga köttbitarna är upplagda på kladdkakor med florsocker på..

Kött och kladdkaka? Nja, det är faktiskt så att köttbiten inte serverades på en kärleksmums. Bildkälla: Instagram/camillalackberg
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!