Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall och Camilla Coene är ett par. - Foto: Pontus Lundahl/TT Bild, Facebook.

Så träffade Patrick Ekwall sin nya flickvän Camilla Coene

Sportjournalisten Patrick Ekwall har en ny flickvän. Hon heter Camilla Coene och är 39 år gammal. I en ny intervju berättar Patrick Ekwall om kärleken.


Efter en blöt natt på Stureplansklubben Hell's Kitchen för över 13 år sedan så träffade Patrick Ekwall, 58, frisören Hannah

I en intervju med Allas har Patrick berättat mer om det första mötet med Hannah, som kom att bli hans fru.

– Det var en sen natt, eller egentligen hade det väl hunnit bli morgon. Inte helt optimalt kanske. Hannah var mer på än vad jag var, vilket jag i dag såklart är glad över. Men grejen var att jag egentligen helst ville vara singel, sa Ekwall till Allas.

Patrick Ekwall och Hannah på Idrottsgalan år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Men så blev det inte – istället blev Patrick och Hannah ihop. År 2013 fick de dottern Tindra. I november 2017 gifte sig Patrick och Hannah.

Under 2020 var familjen på semester, och det var då som Hannah upptäckte en knöl på sitt bröst. Väl hemma i Sverige hittade läkarna två tumörer. De opererades bort, och allt tycktes ha gått bra. 

Men efter operationen började Hannah få smärtor i kroppen, främst i ryggen. Efter en röntgen stod det klart att cancern hade spridit sig till levern och skelettet. Den gick inte att bota.

I februari 2021 dog Hannah Ekwall.

Patrick Ekwall har en ny flickvän –  berättar om kärleken till Camilla Coene

I en exklusiv intervju med Aftonbladets Anna och Hans Shimoda berättar nu Patrick Ekwall att han har en ny flickvän. 

Patrick Ekwall har en ny flickvän. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Hon heter Camilla Coene och är 39 år gammal. Camilla är vd på en PR-byrå i Stockholm. 

Patrick och Camilla träffades via gemensamma vänner, och innan de blev ett par umgicks de som vänner en tid. 

Relationen är ingenting som varken Patrick eller Camilla kastat sig in i, utan de har tagit det väldigt varsamt. De lever som särbos, och det är något som funkar bra.

Camilla Coene. Bildkälla: Facebook

Även Camilla Coene har två döttrar från en tidigare relation, och de klickar bra med Patricks dotter Tindra. Patrick har även dottern Wilma, 22, från en tidigare relation.

I intervjun med Aftonbladet berättar Patrick att Hannah ville att han skulle träffa någon.

– Hon ville också att jag skulle träffa någon. Det var en av de sakerna som hon sa och vi hade faktiskt ett samtal om det. Men jag skulle aldrig chansa och kasta mig in i något om det inte kändes rätt. Alla har också tagit det här så bra. Båda våra respektive familjer vet såklart om det här och även Hannahs familj. Alla är verkligen glada för vår skull, berättar Patrick Ekwall för Aftonbladet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!