Julia Franzén
Julia Franzén har tröttnat på bh. - Foto: Stella Pictures, Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén kastar sin bh – visar brösten på stan: "Free the nipple"

​Julia Franzén lever loppan i semesterparadiset St Tropez, och hennes nya bilder är inget för de blyga violerna.


Mångsysslaren Julia Franzén, 33, har många järn i elden. Den tidigare Bachelorette-tjejen och Robinson-deltagaren ser vi i höst i den nya realityserien Bingo & Julia på Amazon Prime. 

Där får vi följa hennes liv med pojkvännen Bingo Rimér, 48, och tittarna kommer även få en inblick i deras kaotiska men kärleksfulla vardag med Bingos ex-fruar Katrin Zytomierska och Erika Heizinger, samt med Bingos barn Nova, Ringo och Rambo. Katrin har även sonen Falke med sitt ex Alex.

– Vi är en modern familj med mig och Bingo, Bingos två ex-fruar Katrin och Erika, och hans barn, sa Julia i en intervju med TV4 nyligen.

Tittarna kommer även att få följa Julia och Bingos resa för att få ett barn, och på Instagram har Julia skrivit att de har testat IVF.

Utöver tv-jobben så är Julia även personlig tränare och på Instagram varvar hon ofta träning med fest, glamour och skönhet. I skrivande stund befinner sig Julia i St Tropez där hon ser ut att njuta av livets goda.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Julia Franzén visar brösten på Instagram: "Free the nipple"

Den som följer Julia på Instagram har nog inte kunnat missa uppdateringarna från helkvällar på nattklubbar, skålande i bubbel och lyxyachter...

I ett nytt inlägg så bjuder Julia sina 188 000 följare på en serie bilder där hon poserar i en rosa, något genomskinlig rosa klänning. Julia skriver att hon åkt till St Tropez nästan varje sommar sedan 2016, och att hon behöver en dos av det varje år. Detta då hon känner att hon alltid måste "tona ner sig" i Sverige.

Julia uppskattar att vara på en plats där "alla går runt i härliga glittriga genomskinliga klänningar".

Julia Franzén skippar bh i "Troppan". Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Hon avslutar med att kasta ut en fråga till sina följare.

"Är det okej att visa bröstvårtorna 2023 eller ska jag behöva ta på mig en sån där obekväm BH när jag kommer tillbaka till Sverige?".

Majoriteten av Julias följare röstar på att hon kan skippa bh även här hemma i Svedala. Även Bingo kommentarer att han är för det här med att skippa bh:n. 

"Jag älskar allt med dig och din härliga personlighet. Jag säger kööööör", skriver Bingo.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!