Anders Bagge säljer nu sitt hus på Färingsö.
Anders Bagge säljer nu sitt hus på Färingsö. - Foto: Adam Ihse/TT och Christine Olsson / TT

Monsterprislappen på Anders Bagges lyxhus – ingår privat strand och pool

Letar du efter ny bostad? Nu har du chansen att köpa Anders Bagges lyxbostad på Färingsö. På köpet får du även en privat sandstrand och pool.


Efter att Anders Bagge förra året flyttade till Rastaborgs slott på Ekerö, med anor från 1600-talet, ligger nu Idol-profilens förra bostad på Färingsö ute för försäljning. Prislappen för Anders Bagges tidigare bostad landar på astronomiska 37 miljoner kronor.

– Det är ett utgångspris som vi har satt. Marknaden nu är väldigt lågvärderad, det är en stor tomt och en stor fastighet med sandstrand och så vidare, säger ansvarig mäklare Helen Larsson på mäklarbyrån Erik Olsson till Expressen.

Förutom en privat sandstrand ingår även en lyxig pool i köpet. 

Stort intresse

Intresset för huset är stort, enligt både Anders Bagge själv, och den ansvariga mäklaren. Trots detta tros försäljningen dra ut på tiden, delvis på grund av den stora prislappen.

– Absolut. Jag sålde ju Rastaborgs slott som också ligger på Ekerö förra året. Det tog lång tid, över ett halvår. Det finns färre köpare, man kanske vill ta reda på lite mer saker, säger Helen Larsson till Expressen.

Läs mer: Allt om Anders Bagge: Frun, slottet, hundarna och den stora sorgen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!