Theresia Fischer Bildkälla: Stella Pictures och Theresia Fischer Instagram
Theresia Fischer Bildkälla: Stella Pictures och Theresia Fischer Instagram

Influencern opererade benen längre – nu ångrar hon sig

Den tyska modellen och influencern Theresia Fischer betalade 1,8 miljoner kronor för förlängning av sina ben. Nu ångrar hon sitt beslut.


31-åriga Theresia Fischer från Hamburg berättar om sin operation i en intervju tillsammans med den tyska  radiokanalen MDR jump, rapporterar The Sun. Influencern och modellen har tidigare medverkat i tyska versionen av Big Brother.

Som 24-åring opererade hon in teleskopiska ställningar i smalbenen, som långsamt sträcktes ut för att göra benen längre. Men varför valde hon att gå igenom operationen?

Theresia Fischer ångrar sig- Jag skäms

Efter påtryckningar från ex-pojkvännen valde hon att gå igenom operationen. 

 Theresia skyller på pojkvännen då hon fick höra från honom: ”Theresia, du vet att jag gillar långa kvinnor. Så jag skulle verkligen vilja att du gör det här” Nu, sju år senare, ångrar hon sitt ingrepp, säger hon i intervjun. 

– Han sa att jag inte är någonting utan honom. Att jag behöver honom. Om du får höra det 20 , 30 , 60 , 70 gånger – då blir det sanning tillslut, säger Theresia. 

Så långa är Theresias ben i dag 

Theresia visste inte att benförlängningsoperationer existerade innan hennes 59-åriga ex-pojkvän kom med förslaget.

Hon berättar i intervjun att hon innan operationen var nöjd med sin kropp. Nu är hennes ben 14 centimeter längre och hon ångrar starkt att hon lyssnade på pojkvännens manipulerande ord.

Metoden för operationen 

Enligt 1177 är detta en operation som oftast görs på barn om de har olika långa ben vid födsel. Operationen är ovanlig som skönhetsingrepp. 

Ingreppet innebär att läkaren sätter fast ett instrument nära höftleden eller knäleden med grova stift eller skruvar. Läkaren som utför ingreppet sågar sedan genom benets hårda, yttre del. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!