Åsa Ingrosso och Emillio Ingrosso Bildkälla: Stella Pictures
Åsa Ingrosso och Emillio Ingrosso Bildkälla: Stella Pictures

Åsa Ingrossos kämpiga hälsobesked: "Jobbigt"

Åsa Ingrosso lever ett flådigt liv tillsammans med Emilio Ingrosso på härliga Mallorca. Men allting är inte alltid så härligt och bra som det verkar, hon berättar nu om sitt jobbiga hälsotillstånd.


Åsa Ingrosso, 47, och maken Emilio Ingrosso, 57, har varit tillsammans sedan 2015. Paret är minst sagt aktiva i restaurangbranschen och äger populära restauranger i både Stockholm och på Mallorca. På sociala medier är vi vana vid att få uppdateringar i deras lyxiga och exklusiva tillvaro. 

Åsa Ingrossos jobbiga hälsobesked   

Som många andra i befolkningen drabbades Åsa Ingrosso av Covid-19 år 2020. Nu berättar hon om sina jobbiga biverkningar efter sjukdomsfallet. Hon har inte känt smak eller doft på tre år. Det är ett påtagligt problem i vardagen, menar hon. 

Åsa Ingrosso har ett stort parfym intresse och längtan efter att få känna doften av hennes "älsklingsparfym" igen är stor. Att få köpa en ny parfym till sin samling är i dag bara ett önsketänkande, då det blir något lurigt utan luktsinne. 

"Även om smaken fortfarande inte är riktigt 100 så funkar det ändå bra. Men förmågan att känna dofter! Gaahh.. det är ett sånt jobbigt problem.", skriver Åsa bland annat på sin Instagram.

Men så hände det något oväntat. Hon fick äntligen känna doften av sin favorit parfym. "Så kanske håller det på att vända?" "vad tror ni?", skriver hon till sina följare. Att inte ha luktsinnet kvar kan dock vara till en fördel i vissa situationer, menar hon lite skämtsamt. 

Så kan Åsa Ingrosso bli återställd igen

Efter att Åsa Ingrosso publicerat inlägget fick hon fullt av respons från följarna. Många berättar om liknande historier. Kommentarsfältet fylls av tips och tricks hon kan testa för att få tillbaka sin lukt och smak ordentligt igen. 

– Zinktabletter morgon och kväll hjälpte mig till att få tillbaka lukt och smak ganska fort!

– Hände samma för mig. Fick veta att jag skulle reta mina lukt och smaklökar genom att hålla vitlöken eller annat starkt att dofta in nära min näsa. 

Kommentarerna ovan var några av alla tips Åsa fick.

Nu hoppas vi på att några av tipsen kan hjälpa Åsa Ingrosso att bli helt återställd. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!