- Foto: Stella Photo & Pexels

Följaren kom till undsättning – hjälpte influencern i hemmet

Influencer och tv-profilen Victoria Eklund delar med sig av sin utmanande äggfrysning på Tiktok. När hon en lördagskväll stötte på problem kom en följare hem till henne och hjälpte till.


Victoria Eklund vann den första säsongen av Love Island. I dag är influencern är aktiv på Tiktok där hon delar med sig av sin vardag till över 70 000 följare. Just nu delar hon med sig av sin pågående äggfrysning, en behandling som kräver att hon tar injektioner i magen.

Tjock, trubbig och smärtsam

Victoria Eklund tar två sprutor varje dag som en del av äggfrysningen. Den första sprutan går bra medan den andra sprutan har en tjock och trubbig nål som dessutom gör väldigt ont. Vilket har lett till problem för Victoria Eklund som inte klarar av att ta sprutan själv. 

På Tiktok har hon delat med sig av när hennes granne har hjälpt henne med värsting sprutan. Men i går kväll fick hon istället hjälp av en följare.

Följaren Ella hade skrivit till Victoria Eklund på Instagram och erbjudit sig att hjälpa till med sprutan. Så i går kväll när det krisade för Victoria Eklund hörde hon av sig till följaren som sen kom hem till henne. 

– Hon jobbar själv inom vården så jag kände mig så trygg med henne och jag bara är så sjukt tacksam, säger Victoria Eklund i en Tiktok-video. 

Följaren Ella hyllas i kommentarerna

"Vilken otrolig kvinna" 

"Så snällt av henne" 

"Så underbart att det fortfarande finns så fina och omtänksamma människor i världen. Heja Ella"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!