- Foto: Stella Photo & Pexels

Följaren kom till undsättning – hjälpte influencern i hemmet

Influencer och tv-profilen Victoria Eklund delar med sig av sin utmanande äggfrysning på Tiktok. När hon en lördagskväll stötte på problem kom en följare hem till henne och hjälpte till.


Victoria Eklund vann den första säsongen av Love Island. I dag är influencern är aktiv på Tiktok där hon delar med sig av sin vardag till över 70 000 följare. Just nu delar hon med sig av sin pågående äggfrysning, en behandling som kräver att hon tar injektioner i magen.

Tjock, trubbig och smärtsam

Victoria Eklund tar två sprutor varje dag som en del av äggfrysningen. Den första sprutan går bra medan den andra sprutan har en tjock och trubbig nål som dessutom gör väldigt ont. Vilket har lett till problem för Victoria Eklund som inte klarar av att ta sprutan själv. 

På Tiktok har hon delat med sig av när hennes granne har hjälpt henne med värsting sprutan. Men i går kväll fick hon istället hjälp av en följare.

Följaren Ella hade skrivit till Victoria Eklund på Instagram och erbjudit sig att hjälpa till med sprutan. Så i går kväll när det krisade för Victoria Eklund hörde hon av sig till följaren som sen kom hem till henne. 

– Hon jobbar själv inom vården så jag kände mig så trygg med henne och jag bara är så sjukt tacksam, säger Victoria Eklund i en Tiktok-video. 

Följaren Ella hyllas i kommentarerna

"Vilken otrolig kvinna" 

"Så snällt av henne" 

"Så underbart att det fortfarande finns så fina och omtänksamma människor i världen. Heja Ella"

/
Senaste nytt

The Hives först ut i Venezuela

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

Det var under torsdagen som Pelle Lilja kammade hem visten i Robinson 2023. Och finalen blev en riktig nagelbitare.

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.

The Smile till Way Out West

1 timme sedan
The Smile är klara för sommarens upplaga av Way Out West. Radioheads "lillasyster", som består av Thom Yorke, Jonny Greenwood och Tom Skinner är även aktuella med nya albumet "Wall of eyes" som släpps i januari.

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

1 timme sedan
Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.

"Baldur's gate 3" blev årets spel

3 timmar sedan
"Baldur's gate 3" blev den stora vinnaren vid spelgalan Game Awards i Los Angeles. Det hyllade fantasyrollspelet korades bland annat till årets spel. Några svenska priser blev det däremot inte den här gången.