När Ben Mitkus skulle handla uppstod det en minst sagt pinsam situation...
När Ben Mitkus skulle handla uppstod det en minst sagt pinsam situation... - Foto: Ben Mitkus/ Instagram

Ben Mitkus pinsamma handling på Coop: "Det såg ut som..."

Youtubeparet Ben Mitkus och Caroline Johansson fick nyligen sitt första barn ihop. I den senaste videon berättar han en något märklig inköpslista.


Det var i februari som Youtubeparet Ben Mitkus och Carolina Johansson kunde gå ut med det glädjande beskedet att de väntade barn. Efter födseln av sonen kan man minst sagt säga att paret har fått sig ett uppsving på tittarsiffrorna. 

I Ben Mitkus senaste YouTubevideo har paret en frågestund för sina följare som främst handlar om "Hur det känns att vara förälder?". I videon berättar Ben Mitkus om en något pinsam historia när han skulle till Coop och handla. 

För backstory så hade Carolina Johansson berättat denna kvällen för Ben Mitkus att hon var redo att ha sex efter förlossningen. När Ben Mitkus fick höra detta blev han så taggad. Så han satte sig i bilen för att köpa ett paket kondomer. Men det var inte bara kondomer som stod på inköpslistan. 

Ben Mitkus märkliga inköpslista

Att handla kondomer är inget Ben Mitkus är bekväm med, säger han i YouTubevideon. Men hans inköpslista gjorde det inte mycket bättre. För att göra situationen mindre stel valde han att köpa lite andra produkter.

När han sedan hade betalat varorna och det var dags för att plocka ihop alla varor som låg på kassabandet. Då inser han hur suspekt handlingen ser ut. På inköpslistan stod det kondomer, barnolja, servetter och energidryck. Men barnoljan och servetterna var ju självklart till lilla sonen. 

"Det ser ut som att jag ska hem och lyxrunka, Jag har liksom kondomer, olja, servetter och energidryck. ser ut som jag ska bara hem och tok-runka för mig själv. det var ju helt fel när man tänkte att man skulle vara lite diskret" säger han i Youtubevideon. 

Efter han kom hem visar det sig att det var falskt alarm, och det blev inget mys för paret denna kväll. Men nu berättar paret att de äntligen fått till det. 

Härligt för dem!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!