- Foto: Pexels, Noella Johansson/TT & Pexels

Svenska spel söker efter okänd storvinnare av 191 miljoner – är det du?

Svenska spel har inte delat ut en drömvinst sedan 2020, men nu är den tillbaka med ett värde på 191 miljoner kronor. Nu behöver Svenska Spel Tur få tag i vinnaren, är det du?


Drömvinsten innebär att spelaren har sju rätt på Lotto och samtidigt två rätt på Joker. Den börjar på minst 75 miljoner kronor och växer varje dragning. Denna gång är vinnaren en Örebroare som betalade 82 kronor för de vinnande raderna. Efter dragningen var raderna värda 191 468 655 kronor, skriver Svenska Spel.

─ Otroligt kul! Nu ska vi så snart som möjligt gratulera vinnaren. Örebroare som spelat på Lotto med Joker rekommenderas att hålla telefonen nära till hands den närmsta tiden, säger Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur. 

Detta händer när du vinner en storvinst

Vinnaren kommer att bli kontaktad och när chocken har lagt sig kommer ett bankmöte att bokas in där vinnaren erbjuds ekonomisk och juridisk rådgivning. 

─ Bankmöte gäller för alla vinster från fem miljoner kronor och uppåt. Det är en både viktig och uppskattad del i Svenska Spels spelansvarsarbete.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!