Lee Christiernsson
Lee Christiernsson festade till det på QX-galan. - Foto: Stella Pictures

Lee Christiernsson vaknade upp på fel hotell efter QX-galan

Lee Christiernsson bangar inte en rolig fest. Så vad kunde då passa bättre än slå klackarna i taket under men även efter QX-galan.


Det var tidigare förra veckan som Lee Christiernsson gästade Réenes brygga för att berätta om sin resa från "Snickar-Björn" till Lee. 

Det var i början av 2023 som "Snickar-Björn" för första gången i en intervju med QX berättade att hen är transsexuell. Inte långt efter släpptes dokumentären "Att bli Lee" där tittarna fick följa med på resan som även inkluderade att berätta om det hela för nära vänner och familj. 

Sommaren samma år bjöds Lee in till Réenes brygga för att berätta vidare om sin historia. 

– Hur länge har du känt att du är född i fel kropp?, frågade Réene. 

– Det är de enda minnen jag har. Jag har aldrig känt på ett annat sätt och minns att jag inte alls trivdes i kläderna jag blev påtvingade som liten, berättar hen. 

Lee öppnade upp för Réene. Bildkälla: TV4
Snickar-Björn på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures

– Var det jobbigt att berätta för din familj?

– Det går knappt att förklara... det är ju anledningen till att jag väntat så länge med detta.... för att man är orolig över att de ska behöva må dåligt, berättade Lee och blev märkbart rörd.

– Gud jag kan fortfarande nästan inte prata om detta, säger Lee. 

Veckan efter Réenes brygga var det dags för glitter och glamour på QX-galan. Någon som var på plats var Edvin Törnblom som vittnade om en vild efterfest. 

– Det efterfestades ska jag säga dig. Men galan började ju 21.00 så inte så konstigt att man aldrig gick och la sig, berättade Edvin i "Ursäkta". 

Och att efterfesta var Edvin inte ensam om. Tydligen hade det blivit klackarna i taket för många på QX,galan, bland andra Lee Christiernsson.

Och där hade det minsann blivit en rolig efterfest... Lee hintar nämligen om att hen vaknade upp på fel hotell. 

"Ps: Sista bilden är från hotellet jag vaknade på i morse, vilket tydligen var rätt, men ändå fel hotell. Tar det vid ett senare tillfälle!", berättar Lee kryptiskt. 

SPÄNNANDE!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!