Därför hoppar han av Grey's Anatomy

Nu berättar T.R. Knight problemen bakom kameran som fick honom att sluta.


Inspelningen av den populära dramaserien Grey's Anatomy har varit allt annat än en dans på rosor.

Det avslöjar T.R. Knight, skådespelaren bakom karaktären George O'Malley, då han berättar om alla de konflikter som pågick bakom kameran i en stor intervju i Entertainment Weekly.

Knight valde att komma ut som homosexuell hösten 2006, efter att Isaiah Washington, som spelar Preston Burke, hade refererat till honom som "faggot" under en inspelning.

– Jag antar att det har varit lite frågor kring min sexualitet, och jag vill tysta ner alla onödiga rykten som cirkulerar. Jag föredrar att hålla mitt privatliv för mig själv, och jag hoppas att min homosexualitet inte är den mest intressanta delen av mig, sade Knight till People den 19 oktober 2006.

Men skådespelaren upplevde att den exekutiva producenten Shonda Rhimes inte ville att han skulle komma ut ur garderoben, och efter hans uttalanden skrevs han långsamt ut ur serien med 48 minuter på skärmen de första nio avsnitten av säsong fem, till skillnad från de 114 minuter Sandra Oh's karaktär Christina Yang fick.

Det var droppen för 36-åringen som valde att sluta på topp och säga upp sig själv. "Brist på kommunikation" var de ord han valde för att beskriva den relation mellan honom och Rhimes som till slut fick honom att inte orka mer.

– Från utsidan kan det ses som "Han är bara en bortskämd skådespelare, han vet inte hur bra han har det". Det är många som skulle vilja vara i min sits, men i slutändan måste jag bli tillfredsställd av mitt arbete, förklarade Knight.

T.R. Knight om homo-ryktena på Ellen DeGeneres show!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!