1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Het sexscen bortklippt i Avatar

Snusket blev för mycket för regissören.


Skådisen Zoe Saldana har avslöjat att en sexscen spelades in till filmen Avatar – men att den klipptes bort.

Zoe, som gestaltar karaktärenn Neytiri i James Camerons storfilm Avatar, säger att den ångande sexscenen utspelades mellan henne och huvudrollsinnehavaren Sam Worthington.

– Det var en väldigt rolig scen att spela in för det var så många olika tekniska grejer att hålla reda på, och att uppmärksamma minsta lilla rörelse kunde ju ibland störa själva flowet av hur en scen ska spelas in.

James Cameron klippte bort scenen så att filmen skulle få bibehålla den amerikanska åldersgränsen på 13 år.

För den riktiga Avatar-fantasten så kommer sexscenen att finnas med på dvd-utgåvan av filmen, skriver Showbizspy.com i dag.

/
/
Nästa artikel
Här är ditt 2010
Senaste nytt

Tittarna rasar på Anna Brolin efter orden i TV4: "En mobbare"

Så låter Marcus & Martinus bidrag i Melodifestivalen 2024

1 timme sedan
Marcus och Martinus tävlade i Melodifestivalen 2023 med bidraget Air. I finalen kom de på andra plats. Nu gör duon ett nytt försök – i Melodifestivalen 2024 tävlar de med sin låt Unforgettable. Och ja, den verkar onekligen vara just oförglömlig...

Hit har Benjamin Ingrosso flyttat – blir granne med kändiseliten

1 timme sedan
Benjamin Ingrosso har flyttat in i sin drömvåning där det inte snålats på något. Utöver en underbar balkong i söderläge och en sanslös takhöjd så har Benjamin Ingrosso även riktigt kända grannar i trendiga Vasastan.

Så träffade Robin "Elecktra" Werner 14 år äldre maken Jonny: "Oj"

1 timme sedan
Elecktra tävlar i Melodifestivalen 2024. Bakom dragshowpersonan ligger Robin Werner. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om både karaktären Elecktra och privatpersonen Robin Werner.

Lopez topplacering – första gången på 20 år

2 timmar sedan
Jennifer Lopez nya album har tagit en förstaplacering på Billboards Top album sales, listan över de skivor som säljer bäst i traditionella kanaler i USA denna vecka, skriver Billboard.

Don Henley hävdar att "Hotel California" stals

2 timmar sedan
Utkastet till låten "Hotel California" stals i samband med ett inbrott. Det hävdade Eagles-trummisen och sångaren Don Henley i rättegången mot de män som står åtalade för att ha försökt sälja den handskrivna texten.