Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Susan Boyles nya psykbryt

- 15/01/2010, 13:42 -
1 av 4

All Over Press

2 av 4

All Over Press

3 av 4

All Over Press

4 av 4

All Over Press

Sjöng i skurmopp och vrålade rakt ut.

Alla mår inte bra av kändiscirkusen. Susan Boyle, 48, har tidigare brutit ihop och tvingats uppsöka psykakuten. Och nu rapporterades det om att lyset har gått för Susan Boyle igen.

Susan Boyle befann sig på flygplatsen Heathrow i London och väntade på en flight som skulle ta henne över andra sidan Atlanten, där Susan skulle delta i Oprah Winfreys talkshow som spelades in i Chicago.

Så plötligt greppade Susan tag i en skurmopp som hon började dansa och sjunga i. Hon började även att putsa passagerares skor med moppen. Hennes bisarra show fick flygpersonalen att klaga.

De anställda på flygbolaget försökte lugna ner stjärnan som höll hov i Terminal 5. Då började hon hysteriskt att skrika:

– Jag har rymt! Jag har rymt!

– Det var kaos. Susan var mycket orolig och upprörd. Hon sjöng och dansade runt och skrek obsceniteter så högt hon bara kunde, sade en källa till The Sun i går.

En tjänsteman från British Airways lyckades slutligen lugna ner Susan Boyle, skriver The Sun.