1 av 9
- Foto: All Over Press
2 av 9
- Foto: All Over Press
3 av 9
- Foto: All Over Press
4 av 9
- Foto: All Over Press
5 av 9
- Foto: All Over Press
6 av 9
- Foto: All Over Press
7 av 9
- Foto: All Over Press
8 av 9
- Foto: All Over Press
9 av 9
- Foto: All Over Press

Madonna vill ha en liten Jesus

Madonna vrider tillbaka den biologiska klockan.


Madonna, 51, försöker att bli gravid med sin unge hunk Jesus Luz, 22.

Madonna, som redan har fyra barn, är van att få som hon vill. Och nu har stjärnan siktet inställt på ett litet barn. Madonna har hört sig för hos specialistläkare för att luska reda på om det går att bli gravid vid 51 års ålder, säger vänner till Madonna till brittiska The Sun.

– Hon vet att vid 51 år så är det väldigt svårt att bli gravid på naturlig väg. Men hon har en OS-idrottares fysik och är redo för utmaningen, säger en källa till The Sun.  

Madonna ska ha sagt att Jesus skulle bli en "fantastisk pappa".

– Jesus är mycket religiös och djupt förälskad i henne. Han beundrar hennes barn men har alltid velat ha ett eget barn med henne. Han har sagt till henne att han vill göra den här resan tillsammans med henne, säger källan.

Madonna har redan dottern Lourdes, 13, tillsammans med Carlos Leon samt sonen Rocco, 9 med ex-maken Guy Ritchie.

Madonna har även adopterat två barn från Malawai – David Banda, 4, och Mercy James, 4

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".