- Foto: Linnea Frank

Premiär för Bella & Tyra Show

Blondinbella och Tyra leder livesänd webbtevetalkshow.


För mer information:

Kontakta: Emelie Berglund på info@bellatyrashow.se

Blondinbella och Tyra, två av Sveriges ledande och mest inflytelserika bloggare, kommer under våren lyfta fram bloggvärldens superkändisar i den egna talkshowen Bella & Tyra Show.

 - Jag har varit nyfiken på  att göra teve som en naturlig utveckling av bloggandet. Jag gillar att vara först med saker så därför kom idén upp med att göra Sveriges första livesända webbtevetalkshow. Jag tror att vi är först i Sverige med detta vilket känns extra kul, säger Isabella Löwengrip, som driver en av Sveriges största bloggar, blondinbella.se, med ca 250 000 unika besökare per vecka.

Premiäravsnittet gästas av Kenza, som nyligen tilldelades stora bloggpriset som årets modebloggare.

 - Av allt jag jobbat med, både i Sverige och utomlands, så är det här bland det roligaste. Vi vill inspirera och det kommer vi verkligen att göra. Bella och teamet bakom detta projekt är dom bästa jag jobbat med och riktiga proffs. Jag och Bella är väldigt olika men tillsammans blir vi jäkligt bra ihop och jag är övertygad om att detta kommer att bli en succé, säger Tyra Sjöstedt som driver den framgångsrika bloggen tyras.se

Bella & Tyra Show är en samproduktion mellan Nyheter24-gruppen och Spotlife.

- Det här är ett spännande projekt och ett naturligt steg för oss att producera webbteve i allmänhet och Bella & Tyra Show i synnerhet med tanke på vår målgrupp och vårt stora bloggfokus. Dessutom känns det kul att få jobba med två så duktiga och drivna bloggstjärnor som Blondinbella och Tyra, säger Patrik Sandberg, vd för Nyheter24-gruppen

- Valet av partner blev naturligt då Nyheter24 är minst lika hungriga och framåt som oss i denna bransch, säger Tomas Lindhoff, vd på Spotlife.

---

Bella & Tyra Show sänds live klockan 21.00-21.30 på torsdagar under 15 veckor med start den 11 mars på blondinbella.se, tyras.se, spotlife.se och nyheter24.se. Allt material finns sedan samlat på nyheter24.se/bella-tyra-show där man även kan ta del av en del unikt material, läsa mer och delta i tävlingar. Se vinjetten här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!