Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Vi har alla sett henne bli smalare för varje dag"

Blondinbella.
1 av 2

Blondinbella.

Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

Emanuel Karlsten.
2 av 2

Emanuel Karlsten.

Nöje | 28/05/2011 17:15

Blondinbella spekulerar i varför Kissie är på sjukhus.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat hamnade en av Sveriges största bloggare, Alexandra Nilsson, 20, på sjukhus efter att svimmat på Drottningatan på fredagen. Nu spekulerar Blondinbella i varför:

"Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett för litet näringsintag."

Skandalrubriker, moraltanter och anorexia

Nilsson, eller Kissie som hon kallar sig, har skapat skandalrubriker och upprört moraltanter genom sina provokativa inlägg och photoshoppade bilder som får henne, enligt somliga, att se anorektisk ut.

Alex Schulman: Vi ser en medmänniska i nöd

I år har dock flera mediepersonligheter öppet ifrågasatt Kissies vikt och hälsa. Alex Schulman ställde sig bland annat frågande till om och i så fall vad vi människor har för ansvar för hennes vikt?

"Vi är inte en del av hennes familj, vi känner henne inte - men vi ser ju en medmänniska i nöd", skrev Alex Schulman för en månad sedan.

Maktlöshet

Även socialamediekillen och tidigare Expressenmedarbetaren, Emanuel Karlsten, som tidigare försvarat Kissie, kunde inte låta bli att känna "maktlöshet" när han upptäckte bilder som inte var redigerade.

"För första gången på väldigt länge börjar jag i panik leta efter ord som censur, interventions och förbud", skrev Karlsten för ett par dagar sedan.