Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie om hetsbantningen: "Är Josefin Crafoords fel"

- 11/08/2011, 12:15 -
En supermager Kissie festar med sin brorsa Peter08.
1 av 6

En supermager Kissie festar med sin brorsa Peter08.

EEROBILD / All Over Presss

Kissie är tydligen också i behov av en makeover.
2 av 6

Kissie är tydligen också i behov av en makeover.

ALL OVER PRESS

Kissie blev jagad av polis i sommar.
3 av 6

Kissie blev jagad av polis i sommar.

ALL OVER PRESS

4 av 6

Maja Suslin / SCANPIX

5 av 6

Eero Hannukainen/Scanpix

6 av 6

EEROBILD/All Over Press

Att Kissie är riktigt smal nu har väl inte undgått någon. Men varför har ingen riktigt fått reda på – förrän nu.

I dag berättar Kissie i sin blogg om varför hon har hetsbantat. Anledningen är enligt Kissie en kommentar som Josefin Crafoord fällde till henne under Finest Awards.

- Hon sa att jag inte såg lika smal ut som på bilderna, skriver Kissie i sin blogg.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 20, berättar i dag i sin blogg om varför hon har bantat. Det var under bloggalan Finest Awards som radioprofilen och programledaren Josefin Crafoord ska ha hånat Kissie för hennes vikt.

"Försökte skämta bort det"

- Minns ni när jag stod på scen på Finest Awards och blev mer eller mindre hånad av Josefin Crafoord över min vikt? Publiken skrattade lite nervöst och jag försökte så klart att skämta bort det, men usch vad jag kände mig kränkt, skriver hon i sin blogg.


Livet för en bloggerska är alltså inte enbart en dans på rosor. 

Blev ledsen och kränkt

Enligt Kissie sa Josefin till henne att hon  "inte såg lika smal ut som på bilderna". Kissie kände sig kränkt. Efter programmet blev Kisse väldigt ledsen och ville gå direkt hem, men övertalades att stanna kvar en stund till. Hon berättar själv att hon direkt efter händelsen skämtade bort det hela. Hon hanterade det genom att dricka alkohol.

- Folk kom fram och frågade hur jag mådde, men som alltid flinar jag bort det och tar ett nytt champagneglas istället. Sista glaset på några månader, för sen var det diet och träning tills jag såg ut som Josefin hade sett mig på bilderna, skriver hon vidare.

"Det är bara ett pr-trick"

Men är det verkligen så att Josefin bär skulden? Stand up komikern Per-Robin Gustavsson tycker inte det. Han skrev i ett inlägg där han menar att Kissies bantning bara är ett pr-trick.

- Kissie kommer att svälta sig ett tag till tills ingen missat att hon verkligen har anorexia och är mycket sjuk. Sedan kommer hon att gråta ut i bloggen, berätta om sjukdomen och att hon kommer söka hjälp, skriver han.

"Hon är desperat"

Till Nyheter24 berättar Per-Robin att han tror att Kissie är desperat nu och att det börjar att kännas svårt för henne.

- Det här är bara ett steg mot hennes mål - att öppna upp sig om hennes problem, hon börjar nog bli desperat, säger han.

Kommer Kissies viktproblem att lösa sig eller är det bara ett pr-trick?  Bär Josefin skulden? Får vi se Kissie föreläsa runt om i landet om anorexia? Det får framtiden utvisa.

Nyheter24.se har sökt Josefin Craaford för en kommentar.