Lördag 29 Jan
Stockholm

Kissie om hetsbantningen: "Är Josefin Crafoords fel"

En supermager Kissie festar med sin brorsa Peter08.
1 av 6
En supermager Kissie festar med sin brorsa Peter08. Foto: EEROBILD / All Over Presss
Kissie är tydligen också i behov av en makeover.
2 av 6
Kissie är tydligen också i behov av en makeover. Foto: ALL OVER PRESS
Kissie blev jagad av polis i sommar.
3 av 6
Kissie blev jagad av polis i sommar. Foto: ALL OVER PRESS
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Att Kissie är riktigt smal nu har väl inte undgått någon. Men varför har ingen riktigt fått reda på – förrän nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Läsarnas kommentarer

Kommentarerna till det publicerade inlägget i Kissies blogg - där hon anklagade Josefin Crafoord för hetsbantningen - lät inte vänta på sig. Och det är delade åsikter.

Anonym: "Detta var starkt gjort av dig att skriva och publicera detta inlägg. Tror att många fler personer kan förstå dig efter att ha läst det här. Stå på dig och skit i vad alla andra säger! även om det måste vara supersvårt som storbloggare"

Lin: "Tänk då hur många du har hjälp till att puscha på derasd osäkerheter och kroppsnojjor genom att hålla på som du gör och att skämta om andra här i bloggen och förfula andras utseenden.Du om någon ska inte sitta och prata om att folk har påverkat dig till att banta när det ändå du gör är att dra ner andra i viktträsket och hettsar folk till att banta.! Fan vad jag blir upprörd seriöst!"

Jessica L: "Fel av henne ja men samtidigt så gjorde du det o du hånade andra du med :/"

Magda: "Fint inlägg. Men att det ska vara Josefins fel, vad grundar du det på? Du är ju den som ljugit om hur du ser ut i din blogg. Suddat ut fettet så att säga. Varfö gjorde du det? Såklart att Josefin kommenterar det, det hade även jag gjort visst jag hade sett dig. Va stolt över dig själv istället. Skyll inte på Josefin. Du ville ju hela tiden se ut så som du gör nu,annars hade du ju inte suddat på din bilder eller?"

Redan i vintras skrev Finest bloggerska Andrea Mylander om Kissie och att hon borde sluta banta. Läs det här.

I dag berättar Kissie i sin blogg om varför hon har hetsbantat. Anledningen är enligt Kissie en kommentar som Josefin Crafoord fällde till henne under Finest Awards.

- Hon sa att jag inte såg lika smal ut som på bilderna, skriver Kissie i sin blogg.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 20, berättar i dag i sin blogg om varför hon har bantat. Det var under bloggalan Finest Awards som radioprofilen och programledaren Josefin Crafoord ska ha hånat Kissie för hennes vikt.

"Försökte skämta bort det"

- Minns ni när jag stod på scen på Finest Awards och blev mer eller mindre hånad av Josefin Crafoord över min vikt? Publiken skrattade lite nervöst och jag försökte så klart att skämta bort det, men usch vad jag kände mig kränkt, skriver hon i sin blogg.


Livet för en bloggerska är alltså inte enbart en dans på rosor. 

Blev ledsen och kränkt

Enligt Kissie sa Josefin till henne att hon  "inte såg lika smal ut som på bilderna". Kissie kände sig kränkt. Efter programmet blev Kisse väldigt ledsen och ville gå direkt hem, men övertalades att stanna kvar en stund till. Hon berättar själv att hon direkt efter händelsen skämtade bort det hela. Hon hanterade det genom att dricka alkohol.

- Folk kom fram och frågade hur jag mådde, men som alltid flinar jag bort det och tar ett nytt champagneglas istället. Sista glaset på några månader, för sen var det diet och träning tills jag såg ut som Josefin hade sett mig på bilderna, skriver hon vidare.

"Det är bara ett pr-trick"

Men är det verkligen så att Josefin bär skulden? Stand up komikern Per-Robin Gustavsson tycker inte det. Han skrev i ett inlägg där han menar att Kissies bantning bara är ett pr-trick.

- Kissie kommer att svälta sig ett tag till tills ingen missat att hon verkligen har anorexia och är mycket sjuk. Sedan kommer hon att gråta ut i bloggen, berätta om sjukdomen och att hon kommer söka hjälp, skriver han.

"Hon är desperat"

Till Nyheter24 berättar Per-Robin att han tror att Kissie är desperat nu och att det börjar att kännas svårt för henne.

- Det här är bara ett steg mot hennes mål - att öppna upp sig om hennes problem, hon börjar nog bli desperat, säger han.

Kommer Kissies viktproblem att lösa sig eller är det bara ett pr-trick?  Bär Josefin skulden? Får vi se Kissie föreläsa runt om i landet om anorexia? Det får framtiden utvisa.

Nyheter24.se har sökt Josefin Craaford för en kommentar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt