Lördag 23 Okt
Stockholm

Hon vann bloggtävlingen!

Cancersjuk småbarnsmamma körde över tonårsmodebloggarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24:s stora omröstning om Sveriges bästa blogg inom mode och livsstil är avgjord.

Nästan sex tusen röster kom in och vinnare blev Vimmelmamman!

Vinnaren är något överraskande för många, en 42-årig småbarnsmamma som lever med cancer, men samtidigt också vimlar med champagne på kändispremiärer. En vimmelmamma helt enkelt.

Nyheter24 ringde upp Charlotte Gray, som skriver bloggen, för att gratulera.

Grattis Lotta till vinsten!

– Tack! Det känns fantastiskt kul verkligen.

Varför tror du att just nu vann tävlingen?

– Jag tror att bloggen är som ett nedslag i verkligheten. Att jag berättar om min cancer och blandar det med kändisar gör ju att folk ser att det är på riktigt.

Vad ska du köpa för presentkortet på 15 000 kronor hos Natalie Schuterman nu då?

– Jag funderar på en fin vårjacka om jag hittar någon.

Jag läste i din blogg att du inte ens visste vad Natalie Schuterman är. Köper du mycket dyra kläder?

– Nej, nej, absolut inte. Jag är en riktig H&M-slampa! Jag har inte råd att köpa dyra kläder, och jag prioriterar att lägga mina pengar på annat.

Du skiljer dig ju ganska kraftigt från många av de andra bloggarna som med i tävlingen. Dels är du dubbelt så gammal som många andra, dels har du barn, och dels har du som sagt levt med cancer en tid. Tror du att det bidragit till din popularitet, att du är unik?

– Ja, absolut. De andra är ju ganska homogena. Och då står jag för något annorlunda. Folk kanske har börjat tröttna lite på alla modebloggar också, och vill ha något nytt. Sen tror jag att det är för att min blogg är lite som en dokusåpa också, att det finns dramatik. Folk vill gå in varje dag för att se hur det går för mig, om jag överlever, om jag klarar mig och så vidare.

Du ska till läkaren på torsdag och få resultatet av en magnetröntgen som du gått och väntat på i fyra veckor. Jag gissar att du är rätt nervös nu?

– Det konstiga är att jag faktiskt känner mig förvånansvärt cool nu. De senaste veckorna har vart lite som att leva i en bubbla. Men det är klart att på torsdag kommer jag vara allt annat än cool.

Vad vill du säga till alla läsare som har röstat på dig?

– Enormt stort tack. Jag vet att jag har jättelojala bloggläsare, och att de är lydiga och går in och röstar när jag har lagt upp länkar. Och tack för att ni nominerade mig till tävlingen också. Det var lite överraskande att jag fick vara med, och ganska överraskande att jag vann också. Jag trodde att Kenza eller Linda Rosing skulle vinna direkt, säger en glad Vimmelmamma till Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela