Hon vann bloggtävlingen!

Cancersjuk småbarnsmamma körde över tonårsmodebloggarna.


Nyheter24:s stora omröstning om Sveriges bästa blogg inom mode och livsstil är avgjord.

Nästan sex tusen röster kom in och vinnare blev Vimmelmamman!

Vinnaren är något överraskande för många, en 42-årig småbarnsmamma som lever med cancer, men samtidigt också vimlar med champagne på kändispremiärer. En vimmelmamma helt enkelt.

Nyheter24 ringde upp Charlotte Gray, som skriver bloggen, för att gratulera.

Grattis Lotta till vinsten!

– Tack! Det känns fantastiskt kul verkligen.

Varför tror du att just nu vann tävlingen?

– Jag tror att bloggen är som ett nedslag i verkligheten. Att jag berättar om min cancer och blandar det med kändisar gör ju att folk ser att det är på riktigt.

Vad ska du köpa för presentkortet på 15 000 kronor hos Natalie Schuterman nu då?

– Jag funderar på en fin vårjacka om jag hittar någon.

Jag läste i din blogg att du inte ens visste vad Natalie Schuterman är. Köper du mycket dyra kläder?

– Nej, nej, absolut inte. Jag är en riktig H&M-slampa! Jag har inte råd att köpa dyra kläder, och jag prioriterar att lägga mina pengar på annat.

Du skiljer dig ju ganska kraftigt från många av de andra bloggarna som med i tävlingen. Dels är du dubbelt så gammal som många andra, dels har du barn, och dels har du som sagt levt med cancer en tid. Tror du att det bidragit till din popularitet, att du är unik?

– Ja, absolut. De andra är ju ganska homogena. Och då står jag för något annorlunda. Folk kanske har börjat tröttna lite på alla modebloggar också, och vill ha något nytt. Sen tror jag att det är för att min blogg är lite som en dokusåpa också, att det finns dramatik. Folk vill gå in varje dag för att se hur det går för mig, om jag överlever, om jag klarar mig och så vidare.

Du ska till läkaren på torsdag och få resultatet av en magnetröntgen som du gått och väntat på i fyra veckor. Jag gissar att du är rätt nervös nu?

– Det konstiga är att jag faktiskt känner mig förvånansvärt cool nu. De senaste veckorna har vart lite som att leva i en bubbla. Men det är klart att på torsdag kommer jag vara allt annat än cool.

Vad vill du säga till alla läsare som har röstat på dig?

– Enormt stort tack. Jag vet att jag har jättelojala bloggläsare, och att de är lydiga och går in och röstar när jag har lagt upp länkar. Och tack för att ni nominerade mig till tävlingen också. Det var lite överraskande att jag fick vara med, och ganska överraskande att jag vann också. Jag trodde att Kenza eller Linda Rosing skulle vinna direkt, säger en glad Vimmelmamma till Nyheter24.

Skrivet av:

Relaterat
Hon vann Nyheter24:s bloggtävling
Grattis Petronella Jakobsson, som vann läsartävlingen och får 15 000 att shoppa loss med på Nathalie Schuterman. Tillsammans med Vimmelmamman.
Bloggtävlingens vinnare shoppade loss
Hur spenderar man 30 000 på Natalie Schuterman?
Rodeo värvar hetaste bloggtjejerna
Tre av de hetaste bloggtjejerna just nu kommer pryda Rodeo dagligen.
Oviss framtid för Vimmelmamman
I levern fanns metastaser, men trots det kan hon vara botad.
Rapstjärnan gratulerade Kenza
Bloggprinsessan fyller 18 år i dag och hyllas av amerikansk rappare.
Rösta fram bloggare - vinn lyxcheck!
Nyheter24:s läsare korar Sveriges bästa mode- och lifestyleblogg. Var med och rösta - under hela februari. Vinn ett presentkort på 15 000 kronor hos Nathalie Schuterman.
Bloggtävlingen: Vimmelmamman
Cellgifter, cancer, champagne och röda mattan.
Kenza i exklusiv intervju
Bloggstjärnan talar ut om kärleken, Tokio Hotel och mötet med Chris Brown.
Senaste nytt

Kungliga Operan ställer in efter olycka

Rickard Sjöberg svarar på hånet för sin klädsel: "Det var ju..."

Rickard Sjöberg och hustrun Annika Sjöberg hamnade vid "modellbordet" med bland andra Marcus Schenkenberg. En detalj på bilden fick en följare att reagera...

Liljestrand: Ska bli ett läsande land på nytt

1 timme sedan
Efter otaliga krislarm kom nyligen en rapport som visar att barns läsning ökar. Nu vill kulturminister Parisa Liljestrand (M) se att hela samhället sluter upp för att fortsätta trenden. Att se till att vi blir ett läsande land på nytt är en av regeringens viktigaste uppgifter, säger hon till TT.

Desiré Inglanders kaxiga hån mot Armand Duplantis 

1 timme sedan
I en video på Tiktok fylld med bilder på Armand Duplantis, passar Desiré Inglander på att håna – och hylla – sin pojkvän.

Nassim Al Fakir talar ut – mamman var med i kända ökända sekten

1 timme sedan
Nassim Al Fakir öppnar upp sig om sin barndom och mamman som blev Jehovas vittne. Det blev starka känslor i programmet Över Atlanten.

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

2 timmar sedan
Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.