Onsdag 8 Dec
Stockholm

Veckans biotopp

Kate Winslet och...
1 av 3
Kate Winslet och... Foto: All over press
... Gwyneth Paltrow gör succé i Contagion som landar på en förstaplacering denna vecka.
2 av 3
... Gwyneth Paltrow gör succé i Contagion som landar på en förstaplacering denna vecka. Foto: All over press
Paranormal Acitivty 3 har gått bra i veckan.
3 av 3
Paranormal Acitivty 3 har gått bra i veckan. Foto: Foto: AP/Scanpix

Vad går egentligen hem på bioduken? Nyheter24 och Filmtipset listar veckans biotopp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

1. Contagion klättrar upp på en saftig förstaplacering. Med Kate Winslet och Gwyneth Paltrow som dragplåster får vi följa Beth som återvänder trött och matt hem från en affärsresa. Helt naturligt jetlag, kanske du tror. Men icke. Två dagar senare är hon död.

2. Äntligen är han tillbaka! Vår lilla honungsbjörn visar upp sig i Nalle Puh - Nya äventyr. Iors svans har försvunnit och gänget ger sig ut på äventyr för att hitta den.

3. I en och en halvtimmes nervkittlande skräckdrama utspelar sig Paranormal Activity 3 18 år innan de fasansfulla händelserna som vi fick se i de två föregående filmerna i serien. När de unga Kristi och Katie fånga spökmyten Bloody Mary på videoband blir det ett möte som kommer att förändra deras liv för all framtid.

4. Historien om Dexter och Emma är ett lockbete för landets biografer.  Baserat på best-sellerromanen En dag får vi lära känna Dexter och Emma på en dag - i 20 år.

5. Johnny English Reborn håller sig kvar på topplistan. Spionen Johnny English är än en gång redo att rädda världen - men det är inte det enklaste uppdraget...

Kommentera
Kopiera länk
Dela