1 av 3
- Foto: Yves Logghe/AP/Scanpix
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Barnfilmernas återkomst - på förra veckans biotopp

Här är denna veckas största filmsnackisar från bioduken, tätt följda av filmerna "Huvudjägarna", "Paranormal Activity 3", "Contagion", "Svensson, Svensson" och "Jägarna 2".


1. Pojken med den blonda kalufsen har på något sätt tagit del i de flestas barndom, och återvänder äntligen. I "Tintins äventyr - enhörningens hemlighet" får vi följa originalfigurerna Tintin, hunden Milou och Kapten Haddock på ett hisnande äventyr - i 3D.

2. Den gula lilla björnen och hans vänner är tillbaka och håller sig kvar på biotopplistan. I Nalle Puhs film: Nya äventyr i Sjumilaskogen får vi följa den mixade skaran när de ger sig ut för att leta upp I:ors borttappade svans.

3. Tänk dig en värld där man, istället för pengar, betalar med tid. Istället för att bli lämnad utblottad förlorar man livet när girigheten tar över. "In time", med Justin Timberlake och Amanda Seyfried, skildrar en värld där allt verkligen är på liv och död.

4. Smurfarna är nu datoranimerade och finner sig själva i New York, jagade av den onda trollkarlen Gargamel. Nu är det upp till de små blå liven att ta sig tillbaka hem till sin smurfby och inte bli tillfångatagna.

5. Josh (Ben Stiller) och hans medarbetares pension är i fara i filmen "Tower Heist", då mannen de alla jobbar åt och låtit se över deras pensioner åker dit efter att ha stulit flera miljoner. Det hela leder till att Josh söker hjälp hos sin kriminella granne, spelad av Eddie Murphy, och planerar ett rån för att få tillbaka sina pengar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckans biotopp