1 av 2
- Foto: All over press
2 av 2
- Foto: All over press

Här är höstens hetaste filmer

Vi har en mörk månad framför oss och vad är då bättre än att se på bio? Välj mellan en salig blandning av filmer - allt från spännande biljakter till komplicerad kärlek. Här tipsar vi om tre filmer att se på i november.


Få har väl missat att det är i år som den första delen av den sista Twilight-filmen har premiär. 16 november får vi återigen se kärleksduon Bella och Edward i "Breaking Dawn- del 1" där de tillsammans möter problem i form av onda vampyrer och vuxna åtaganden.

Ryan Gosling är ett aktuellt namn i år, och den 18 november får vi se honom igen i den fartfyllda filmen "Drive". Där spelar han en stuntman som om kvällarna kör flyktbil åt rånare, tills han deltar i ett jobb som går snett och finner sig själv jagad av en farlig grupp.

I filmen "The Future" sätt ett pars förhållande på prov då de har bestämt sig för att adoptera en katt. De inser att deras liv aldrig kommer vara sig likt igen och som följd fattar de en del drastiska beslut, som att säga upp sig från sina jobb. Biopremiär den 25 november.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!