1 av 2
- Foto: All Over Press
2 av 2
- Foto: All over press

Skådespelare klar för filmen "The Host"

Stephanie Meyer, världskänd för succéfilmatiseringen av hennes bokserie "The Twilight Saga" får ännu en av sina böcker filmatiserade. Nu har en av de manliga karaktärerna fått ett ansikte till filmen "The Host".


På grund av författarinnan Stephanie Meyer har det rådit vampyrhysteri i världen de senaste tre åren. Författarens böcker, som filmatiserats, har skapat en våg av hat och kärlek från filmtittare världen över.

Kort efter att Meyer släppte den sista boken i "Twlight"-serien gav hon ut en ny bok, "The Host". Nu är ännu en skådespelare klar för filmen. Tidningen Deadline kunde i går bekräfta att en av de manliga huvudrollerna har gått till skådespelaren Jake Abel. Känd från bland annat "Percy Jackson och kampen om åskviggen", "I am number four" och "Flickan från ovan".

Flera aktuella skådespelare

Vem som får rollen som pojkvännen till Saoirse Ronans karaktär Melanie återstår att se, men tidningen Collider skriver att det står mellan skådespelarna Liam Hemsworth från "The Last Song", Kit Harrington, "Game of thrones", Jai Courtney, "Spartacus: Blood and Sand", och Max Irons från "Red Riding Hood".

Boken håller sig i fantasy-genren precis som "Twilight"-filmerna och handlar om hur en utomjording vid namn Wanderer kommer till jorden och tar över huvudkaraktären Melanies kropp.

Huvudrollsinnehavaren är sedan tidigare tilldelad 17-årgia Saoirse Ronan, det unga stjärnskottet som är känd från bland annat "Försoning", "Flickan från ovan" och "Hanna".

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!