Slut mellan Eric Saade och Molly Sandén. Nu säljer paret bostadsrätten för drygt 3 miljoner.
1 av 3
Slut mellan Eric Saade och Molly Sandén. Nu säljer paret bostadsrätten för drygt 3 miljoner. - Foto: Pontus Lundahl / Jessica Gow / Scanpix
När det tog slut med Eric Saade åkte Molly Sandén till London.
2 av 3
När det tog slut med Eric Saade åkte Molly Sandén till London.
Eric Saade åker på storturné i vår.
3 av 3
Eric Saade åker på storturné i vår.

Så lockar Saade och Molly köpare till sin lägenhet

Det är slut mellan Eric Saade och Molly Sandén - och nu säljs parets gemensamma lägenhet för hisnande 3,2 miljoner kronor. Så vad beror det höga priset på?


Mollys stöd

Efter uppbrottet tar Molly Sandén stöd hos sina bloggläsare.

"Tack bästaste ni för ert stöd! Ni är så jävla fina. Jag har läst varenda kommentar och jag kan inte förklara med ord hur fruktansvärt rörd jag blir! Tänk att det finns så mycket fina människor därute… jag önskar att jag kunde få träffa varenda en av er och ge er en stor kram!", skriver hon på sin blogg.

Där berättar hon även att hon nu lämnat landet tillsammans med sina systrar - på en minst sagt passande semester.

"Nu i helgen tänkte jag ha en välförtjänt minisemester i LONDON! Tajmningen kunde inte varit bättre just nu! Jag är så taggad att jag knappt kan sova.. Haha. Shit vad kul vi ska ha! Är nästan avundsjuk på mig själv som får ha dom för mig själv en heel helg :)".

För bara någon vecka sedan blev det offentligt att artistparet Eric Saade och Molly Sandén gjort slut. Nu säljer paret också sin gemensamma bostadsrätt i Birkastan i Stockholm.

Lägenheten är upplagt för ett acceptpris på 3,25 miljoner kronor. Eftersom bostaden är 49 kvadratmeter stor landar priset per kvadratmeter på lite mer än 66 000 kronor - högre än genomsnittspriset för området, som är omkring 55 000 kronor.

- Jag har baserat priset på tidigare försäljningar i området, bostadsrättsföreningens ekonomi och flera faktorer. Som vanligt, säger mäklaren Theresa Turek Hyseus till Nyheter24.

Men om den aktuella märklarfirman väntar sig ett ökat intresse för att ett känt par säljer lägenheten är man förtegen om.

- Det blir intressant att se hur många som kommer på visningarna, säger Theresa Turek Hyseus.

Lila neonlampor och exklusiva detaljer

Lägenheten, som är tillsynes nyrenoverad, består av ett blänkande vitt kök med lila neonlampor, ett exklusivt badrum, ett vardagsrum med öppen spis och ett sovrum med svart fondvägg och synliga bjälkar i taket. Det genomgående temat för den nuvarande inredningen är parets favoritfärg lila.

Saade och Sandén hade dessutom utsikt över Karlbergskanalen och Kungsholmen.

Bodde tillsammans mindre än ett år

Det var i april förra året som paret köpte lägenheten - alltså fick de mindre än ett år tillsammans i den "drömlägenhet" som nu är till salu, skriver Aftonbladet.

"Har varit på säkert 90 visningar sedan i somras, och nu hittade jag äntligen min drömlägenhet! Den ligger högst upp på världens mysigaste gata i Birkastan! Är så sjukt lycklig. Vill bara flytta in imorn! ... Pojkvännen är också nöjd med köpet", skrev Molly Sandén på sin blogg i samband med köpet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!