Woody Allen är klar för kommande filmen "Fading Gigolos".
1 av 4
Woody Allen är klar för kommande filmen "Fading Gigolos". - Foto: AP Photo/The Canadian Press, Chris Young/Scanpix
Filmen är skriven av regissören John Turturruo, som även kommer medverka i den.
2 av 4
Filmen är skriven av regissören John Turturruo, som även kommer medverka i den. - Foto: AP Photo/Jeff Christensen/Scanpix
Vi kommer även att se Sharon Stone...
3 av 4
Vi kommer även att se Sharon Stone... - Foto: AP Photo/Andrew Medichin/Scanpix
..och Sofia Vergara i filmen.
4 av 4
..och Sofia Vergara i filmen.

Woody Allen som pimp i kommande "Fading Gigolo"

Regissören Woody Allen är klar för att medverka i filmen "Fading Gigolo", som både är skriven och regisserad av John Turturro.


Över ett årtionde har gått sedan Woody Allen medverkade i en film som han inte regisserat. Nu är det dock dags. Han kommer att ha en roll i John Turturros kommande film "Fading Gigolo", uppger Variety.

Klara för filmen är även Sharon Stone och "Modern Family"-skådisen Sofia Vergara.

Spelar bästa vänner med dålig ekonomi

Turturro kommer dock inte bara regissera, utan har även han en roll i filmen. De båda regissörerna/skådespelarna kommer att spela två bästa vänner som finner sig själva utan några pengar kvar och då bestämmer sig för att gå in i gigolo-branschen, och därmed drar till sig uppmärksamheten från det judiska samhället som de bor i. De tar på sig pseudonymerna Virgil och Bongo, med Allens karaktär som agerar pimp åt Turturros - tills han faller för en judisk änka.

Stones roll är som Allens dermatolog som anlitar Turturro för att ligga med henne. Vergara kommer att spela en kvinna som är uttråkad med sitt äktenskap och vill ha en trekant med Turturros och Stones karaktärer.

Inspelningen kommer att påbörjas i april.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!