Den gamle "Terminatorn" bytte karriär och blev politiker.
1 av 7
Den gamle "Terminatorn" bytte karriär och blev politiker. - Foto: Darren Calabrese/The Canadian Press/AP/SCANPIX
Kan "Triplets" bli Arnolds stora comeback? Tveksamt.
2 av 7
Kan "Triplets" bli Arnolds stora comeback? Tveksamt. - Foto: Charles Dharapak/AP/SCANPIX
Murphy skulle behöva en stor ickeanimerad kassasuccé, annars finns det risk att han får spela "Shrek"-åsna resten av karriären.
3 av 7
Murphy skulle behöva en stor ickeanimerad kassasuccé, annars finns det risk att han får spela "Shrek"-åsna resten av karriären. - Foto: Scanpix/Chris Pizzello
Vem vet, "Snuten i Hollywood" kanske slår om och blir trilling.
4 av 7
Vem vet, "Snuten i Hollywood" kanske slår om och blir trilling. - Foto: Chris Pizzello/Scanpix
Så här ser Danny DeVito ut 24 år efter att "Twins" hade premiär.
5 av 7
Så här ser Danny DeVito ut 24 år efter att "Twins" hade premiär. - Foto: Jonathan Short/AP Photo
Så här glad blev Danny när han förärades med en stjärna på Walk of Fame i Hollywood.
6 av 7
Så här glad blev Danny när han förärades med en stjärna på Walk of Fame i Hollywood.
Lika som bär? Knappast va? Men i filmens värld är allt möjligt, vilket innebär att vi kan få se dessa tre herrar agera trillingar.
7 av 7
Lika som bär? Knappast va? Men i filmens värld är allt möjligt, vilket innebär att vi kan få se dessa tre herrar agera trillingar. - Foto: Chris Pizzello/Scanpix, Jonathan Short/AP Photo, Charles Dharapak/AP/SCANPIX

Schwarzenegger, DeVito och Murphy som trillingar

De tre omaka filmstjärnorna kan komma att spela trillingar i en uppföljare till 80-talskomedin "Twins".


I "Twins" från 1988 spelar Arnold Schwarzenegger, 64, och Danny DeVito, 67, ett omaka tvillingpar som blivit till genom ett hemligt experiment. Nu ryktas det om en uppföljare, kallad "Triplets". Det tredje syskonet? Eddie Murphy, 50.

I dagsläget är ingen film helt spikad, men de båda huvudrollsinnehavarna och regissören till första filmen, Ivan Reitman, är med på tåget. Reitman är dock inte med som regissör, utan ska den här gången producera filmen. Man letar nu efter manusförfattare, skriver The Hollywod Reporter.

"Twins" drog in 216 miljoner dollar världen över när den kom. Inte så illa pinkat om man tar i beräkning att filmen bara kostade 15 miljoner dollar att göra.

Sedan den första filmen kom ut har de två huvudrollsinnehavarna gått något skilda vägar. Arnold Schwarzenegger blev som bekant guvernör i Kalifornien mellan 2003 och 2011. Efter sin tid som guvernör återvände han till skådespelaryrket och kan nu alltså även återvända till rollen som den skötsamma och intelligenta Julius Benedict

Danny DeVito har det senaste årtiondet hållit sig undan de stora filmerna och spelar istället i populära teveserien "It's always sunny in Philadephia".

Det tredje och nya syskonet då? Eddie Murphy har haft det lite motigt de senaste åren. Den senaste icke animerade filmen han var med i som drog in över 100 miljoner dollar var "Dreamgirls" som kom 2006. Frågan är hur mycket en uppföljare till "Twins" skulle dra in?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!