Söndag 13 Jun
Stockholm

Cimon: Det är mobbning era jävla idioter

1 av 5
2 av 5
3 av 5
Nu svarar profilen på kritiken.
4 av 5
Nu svarar profilen på kritiken. Foto: Stella Pictures
5 av 5

Cimon Lundgrens bloggportal för unga män fick utstå hård kritik. Nu slår han tillbaka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Jag ser hopp"

Nyheter24:s krönikör Sonja Berggren har skrivit om Cimon Lundbergs satsning.

Bloggaren Cimon Lundberg, 22, meddelade tidigare i veckan att han planerade att starta en bloggportal för unga män. På sin blogg skrev han:

– Jag vill lyfta fram unika och begåvade unga män som kan inspirera. Jag vill bygga den första och största digitala plattformen för handplockade manliga bloggare. Stora som små, jag tänker lyfta fram dom.

Hans planer väckte starka reaktioner på Twitter.

– Vill poängtera att jag inte kritiserar bloggplattformen i sig utan hur du motiverar att den skulle behövas. Killar är redan mycket väl medvetna om att de får ta plats. Och får de inte, så gör de det ändå, skriver en användare som ifrågasätter bloggaren.

Under måndagskvällen kontrade Cimon:

– Det ni gör just nu är mobbing, era äckliga jävla idioter. Tack och lov, fixar jag det. Rädd för att era andra offer inte gör det bara, skrev han på sin Twitter.

"Ni kommer aldrig kunna tysta mig"

På tisdagen följde han upp det med ett blogginlägg med titeln "Ni kommer aldrig kunna tysta mig" där han skriver att han inte kommer ge vika för mobbarna.

Tvärtom.

– Nu ska ni se på fan vilket monster ni skapat av att försöka trycka ned mig, och därmed de personer som står vid min sida, skriver han vidare i sin blogg.

I en intervju med tidningen dagensmedia.se berättar Cimon om reaktionerna.

– Folk säger att jag är ful, en idiot, att jag är ett stort skämt, att jag inte kan någonting. Och så undrar de varför mina föräldrar födde mig, säger Cimon Lundberg till dagensmedia.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela