Onsdag 23 Jun
Stockholm

Nu ber Timberlake om ursäkt för videon

Timberlake publicerar nu ett öppet brev på sin hemsida.
1 av 3
Timberlake publicerar nu ett öppet brev på sin hemsida. Foto: Faksimil justintimberlake.com
Kändisbröllopet kostade drygt 60 miljoner kronor.
2 av 3
Kändisbröllopet kostade drygt 60 miljoner kronor. Foto: Stella Pictures / Nancy Kaszerman
Paret har hånats för bilden på tidningen People.
3 av 3
Paret har hånats för bilden på tidningen People. Foto:

Justin Timberlake ber nu om förlåtelse för videon som hånade hemlösa och som ska ha visats på hans bröllop.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Brevet

Timberlake skriver i sitt brev att hans vänner är bra människor men att de visat en brist på omdöme. Stjärnan vill också göra det klart och tydligt att han inte försvarar videon.

Läs brevet på hans hemsida.

USA. Nyheter24 har tidigare skrivit om den kontroversiella videon som visades på Justin Timberlake och Jessica Biels bröllop förra veckan. 

"Hälsningar från dina Hollywoodpolare som inte kan komma", var titeln på filmen och enligt Gawker.com var många av människorna i filmen hemlösa, berusade eller mentalsjuka. En av de medverkande är inte kapabel att prata. 

– Justin och Jessica, jag har inte sett er på länge. Jag hoppas att bröllopet blir fint för er. Min present finns i posten, säger en tandlös man till kameran, skriver Gawker.com.

Skriver på sin hemsida

Nu har Timberlake bett om ursäkt för videon på sin hemsida.  Han skriver bland annat att han "inte hade en aning om att filmen existerade och att han absolut inte har haft med framställningen att göra". 

Stjärnan förnekar att videon ska ha visats på bröllopet, något som går emot tidigare uppgifter, och han skriver att "vi alla kan hålla med om att den var smaklös, även om det inte var syftet", enligt CBS News.

Kommentera
Kopiera länk
Dela